Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yumruk gibi indi valla çok fena durumTartı bu sabah yüzüme tokat gibi indi artık dikkat etmek zorundayım maalesef ki gluten intoleransi yüzünden ve hasimato troidi yüzünden en ufak bir karbonhidrat kaçamağı 3 - 5 Kilo olarak dönebiliyor bana o yüzden ful dikkat etmeye karar verdim her akşam menümü yazacam yanlışlarımı görürseniz eleştirmekten çekinmeyin olurmu
Menü yazmamak içinKaptanım neden sarı takımdasın?![]()
Haftaya daha guzel olur canım dikkat edince eksilerle gelirsin
Etiketleriz canim secmeler bitince yeniden liste yaparimBen hangi bakımdayım beni etiketler siniz demi![]()
Yok canım. Şimdilik böyle takılayım.Kim kaptan olacak acaba
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ekledim masterfite
Günaydin canim Masterfite ekleyelim mi
Günaydın canim dikkat etmeye baslayinca verirsin![]()
Ya trajikomik bir durum hala inanamıyorum hahaha
Bir kaptan bunu yaparsa biz ne yaparız seni mavi kaptan yaparMenü yazmamak için
Dikkat etmeye devam ediyorum ama bu sabah biraz kacamak yaptim diyebilirim
Haftaya daha guzel olur canım dikkat edince eksilerle gelirsin
Etiketleriz canim secmeler bitince yeniden liste yaparim![]()
Tartildim ama resim cekmedim ki
As bayrakları as as Bayram bugün. Hoşgeldin tatlımKizlar merhabagelmeyeli çok uzun zaman oldu.hayatimda çok büyük iyi ve kötü olaylar oldu.sohbetlerimizi ve sizleri valla özledim.sifremi yeniledim onu bile unutmuşum
![]()
Tamam canım en kısa zamanda tekrar 8leri görmeni diliyorumTartı bu sabah yüzüme tokat gibi indi artık dikkat etmek zorundayım maalesef ki gluten intoleransi yüzünden ve hasimato troidi yüzünden en ufak bir karbonhidrat kaçamağı 3 - 5 Kilo olarak dönebiliyor bana o yüzden ful dikkat etmeye karar verdim her akşam menümü yazacam yanlışlarımı görürseniz eleştirmekten çekinmeyin olurmu
Olsun biz sana inanıyoruz hahajaTartildim ama resim cekmedim ki
Prenses senmisin hoşbulduk canım nasılsınAs bayrakları as as Bayram bugün. Hoşgeldin tatlım![]()
İyi zeynepcim ya aynıyız bildiğin gibi sen nasılsınHoşbulduk canım nasılsın![]()
Bugüne şükür tatlım.bende sizler gibi diyetle cebellesiyorumİyi zeynepcim ya aynıyız bildiğin gibi sen nasılsın