Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın enerjik haftasonları🥰

6 Ocak adım 13631 Cordelia Cordelia 15 i göremedim🙃
8DE155C7-C0DA-45E7-B87D-E779292FC9D0.webp

Ben napıyım, bende mehter marşı gibi takılıp duruyorum. Ümit her zaman var, yeterki kaybetmeyelim, doğru zaman, doğru karar verelim.
Ben apayrı yaşama başvurdum, araştır dilersen sende katıl
Ümitsizliğe yer yok canım apayrı yaşam diyetini yapamam gibi geliyor biraz böyle bildiğim gibi takılayım olmazsa onuda denerim

Gunaydin kizlar, o kadar bildirim var ki, okudum ama alinti yapamiyorum. Kordela , senin espirinn de arada kaynadi, kusura baknayin. Tesekkur ederim mesajlariniza. Deprem korkusu, uykusuzluk, bi de yine matkap sesi, cocuklar icin iyi olmuyor. Apartmanda aylar ama aylarca matkap, araliklarla, yarim seneyi gecti. Gerildim iyice. İyiyiz şükür😘 merak etmeyin diye girdim.

Gunaydin kizlar, o kadar bildirim var ki, okudum ama alinti yapamiyorum. Kordela , senin espirinn de arada kaynadi, kusura baknayin. Tesekkur ederim mesajlariniza. Deprem korkusu, uykusuzluk, bi de yine matkap sesi, cocuklar icin iyi olmuyor. Apartmanda aylar ama aylarca matkap, araliklarla, yarim seneyi gecti. Gerildim iyice. İyiyiz şükür😘 merak etmeyin diye girdim.
Geçmiş olsun canım

Günaydın canim♥️
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK33: :KK33: :KK33: :KK33:
Günaydın kaptanim ♥️
Gunaydinnn mavislerim :) ve diğerleri ahahahha
Günaydın kaptanim 💙
Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
Sucuklu yumurta
Kk beyaz peynir
Kk helva
4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara:16 fındık 2 mandalina

Akşam:17.00
2 lahmacun
Salata

18.003 parça çikolata

Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3187908

Zipzip- Zipzip-
@minerva1988
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim 💙
Günaydın kızlar 😍
Günaydın canim ♥️

Günaydın 😍 mutlu hafta sonları 😍
Bugün aile kahvaltısı yaptık. Ama detay vermeyeyim. Sadece şu oldu.
Doygunluk hissi gelince her yerde söylenen şeyler aklımda uçuştu. "Doygunluk olsun mideyi sisirmeyin" ama ben o sesleri duyaraktan devam ettim 😔
Günaydın canim♥️
erenmothers erenmothers Bal0ncuk Bal0ncuk D u t D u t belmayne belmayne kelebek19 kelebek19 Zipzip- Zipzip- @Willemijn- günaydın kırmızılarım❤️❤️

Kaçamak dün bitti, bugün temiz sağlıklı beslenelim adımsayarı açalım hadi bismillah 🤩
Adım sayar açık daha 293 adimdayim 🙈🙈
Günaydın enerjik haftasonları🥰

6 Ocak adım 13631 Cordelia Cordelia 15 i göremedim🙃
Eki Görüntüle 3187937
Günaydın canim♥️
Güzel günler mutlu sabahlar 😍😍😍
Günaydın canim♥️
Mutlu hafta sonları kızlar
Günaydın canim♥️
Gecmis olsun canim🥰

Back
X