- 4 Eylül 2011
- 19.470
- 69.611
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 dj önce yine mi oldu? Bu üçüncü büyük depremi adanın. Rabbim hayra çıkarsınKizlar,depremi cok hissettim. Midilli 5.0 diyo sitede. Cok korktum cok. Allahim hepimizi koru![]()
Geçmiş olsun. Allah esirgesinKizlar,depremi cok hissettim. Midilli 5.0 diyo sitede. Cok korktum cok. Allahim hepimizi koru![]()
Günaydın kaptanım❤erenmothers
Bal0ncuk
D u t
belmayne
kelebek19
Zipzip- @Willemijn- günaydın kırmızılarım
Kaçamak dün bitti, bugün temiz sağlıklı beslenelim adımsayarı açalım hadi bismillah![]()
Günaydın tatlımerenmothers
Bal0ncuk
D u t
belmayne
kelebek19
Kaçamak dün bitti, bugün temiz sağlıklı beslenelim adımsayarı açalım hadi bismillah![]()
Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin.Kizlar,depremi cok hissettim. Midilli 5.0 diyo sitede. Cok korktum cok. Allahim hepimizi koru![]()
Ümitsizliğe yer yok canım apayrı yaşam diyetini yapamam gibi geliyor biraz böyle bildiğim gibi takılayım olmazsa onuda denerimBen napıyım, bende mehter marşı gibi takılıp duruyorum. Ümit her zaman var, yeterki kaybetmeyelim, doğru zaman, doğru karar verelim.
Ben apayrı yaşama başvurdum, araştır dilersen sende katıl
Ya ben onu yapamam gibi geliyor biraz böyle takılayım canım olmazsa sonra düşüneyimKatıl bize tatlım . Ben de 8'lerdeyim şimdi 7'lere gidiyorum dönüş bileti almadım. kimse beni beklemesin.![]()
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar, o kadar bildirim var ki, okudum ama alinti yapamiyorum. Kordela , senin espirinn de arada kaynadi, kusura baknayin. Tesekkur ederim mesajlariniza. Deprem korkusu, uykusuzluk, bi de yine matkap sesi, cocuklar icin iyi olmuyor. Apartmanda aylar ama aylarca matkap, araliklarla, yarim seneyi gecti. Gerildim iyice. İyiyiz şükürmerak etmeyin diye girdim.
Evet cok sag ol . Amin20 dj önce yine mi oldu? Bu üçüncü büyük depremi adanın. Rabbim hayra çıkarsın
Geçmiş olsun cnm :/Kizlar,depremi cok hissettim. Midilli 5.0 diyo sitede. Cok korktum cok. Allahim hepimizi koru![]()
Günaydın canimGünaydın ❤![]()
Günaydın kaptanimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kaptanimGunaydinnn mavislerim :) ve diğerleri ahahahha
Afiyet olsun canimCuma menüm
Kahvaltı:10.00
Sucuklu yumurta
Kk beyaz peynir
Kk helva
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara:16 fındık 2 mandalina
Akşam:17.00
2 lahmacun
Salata
18.003 parça çikolata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3187908
Zipzip-
@minerva1988
Cordelia
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Sag ol cizkekim. Cok sallandik . Cocuklari kucakladim, bitti sonraGeçmiş olsun cnm :/
Günaydın canimGünaydınmutlu hafta sonları
Bugün aile kahvaltısı yaptık. Ama detay vermeyeyim. Sadece şu oldu.
Doygunluk hissi gelince her yerde söylenen şeyler aklımda uçuştu. "Doygunluk olsun mideyi sisirmeyin" ama ben o sesleri duyaraktan devam ettim![]()
Adım sayar açık daha 293 adimdayimerenmothers
Bal0ncuk
D u t
belmayne
kelebek19
Günaydın canim
Günaydın canimGüzel günler mutlu sabahlar![]()
Günaydın canimMutlu hafta sonları kızlar
Gecmis olsun canimGunaydin kizlar, o kadar bildirim var ki, okudum ama alinti yapamiyorum. Kordela , senin espirinn de arada kaynadi, kusura baknayin. Tesekkur ederim mesajlariniza. Deprem korkusu, uykusuzluk, bi de yine matkap sesi, cocuklar icin iyi olmuyor. Apartmanda aylar ama aylarca matkap, araliklarla, yarim seneyi gecti. Gerildim iyice. İyiyiz şükürmerak etmeyin diye girdim.