- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Güle güle kullan canım.Yine tabak aldim, 40 TL ye![]()

Canım ağrılar devam ediyor mu?İki ay önce midemde şiddetli ağrılar oldu. Tahlil tetkik bir şey bulunamayinca endoskopi istedi doktor. Randevuyu bir buçuk ay sonrasına verdiler. Bu süreçte verdiği ilaçlarla midemdeki sıkıntılar geçti tabi. Bakalım yarın midenin içine girilecek ne var ne yok bakılacak canım. O tuz olayı dört yıl önce olmuştu.
Canım yitik şifa yapıyorsun di mi?Ben de menümü yazıyım, arkadaşa gideceğim, belki biraz yürürüz
Kahvaltı
13:30 / 15 arası
Et
Çeçil peyniri
Ceviz
Yarım dilim ekmek
1 küçük cıs
1 muz
1 portakal
Arada baya zaman var, mesajlara dalınca yemeyi unutup devam ettim
Muz son 1 kalmıştı ve bozulmak üzereydi
Portakallar da yumuşamış, evdekiler artık yemez, tek öğün yaptıkça birer birer yerim galiba
1 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Zipzip-
Cordelia
Çok geçmiş olsunKizlar,depremi cok hissettim. Midilli 5.0 diyo sitede. Cok korktum cok. Allahim hepimizi koru![]()

Afiyet olsun mavi çiçeğCuma menüm
Kahvaltı:10.00
Sucuklu yumurta
Kk beyaz peynir
Kk helva
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara:16 fındık 2 mandalina
Akşam:17.00
2 lahmacun
Salata
18.003 parça çikolata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3187908
Zipzip-
minerva1988
Cordelia

GünaydınGünaydın kızlar![]()

GünaydınGünaydın![]()
![]()

Ben Eva yapacağım dün 35 dakika yapabildim.Cordelia balım bugünün sporu ne?
Sana daMutlu hafta sonları kızlar

Görüşürüz kuzumGunaydin kizlar, o kadar bildirim var ki, okudum ama alinti yapamiyorum. Kordela , senin espirinn de arada kaynadi, kusura baknayin. Tesekkur ederim mesajlariniza. Deprem korkusu, uykusuzluk, bi de yine matkap sesi, cocuklar icin iyi olmuyor. Apartmanda aylar ama aylarca matkap, araliklarla, yarim seneyi gecti. Gerildim iyice. İyiyiz şükürmerak etmeyin diye girdim.

Tüüünnnaaayyydddıııınnn![]()