Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen atıştırma gibi olsun zaten,oradada az yersin gene afiyetler olsun şimdiden sana :KK200:

Dır şimdi ortim verme gazı şimdi,dengeli yiyecek bugün :KK71:
Teşekkürler tatlımmmm❤️❤️ dengeli yiyeceğim🌸
Aşkitommm sen nasılsın dişler nasıl iyileşinceye kutlama gofreti yiyeceğiz beraber değil mi 🎉🥳
-2 kg nun üstüne bidaha mi eksi gelcen. Döner gibi fazlaliklarini kesiyormusun napiyon bacım sen
tornaya soktum canım kendimi 😜😜😜😜

Teşekkürler tatlımmmm❤️❤️ dengeli yiyeceğim🌸
Aşkitommm sen nasılsın dişler nasıl iyileşinceye kutlama gofreti yiyeceğiz beraber değil mi 🎉🥳

tornaya soktum canım kendimi 😜😜😜😜
En güzelini yapasın azcık kaçırırsan bile akşama telafi edersin nasılsa çok ta germe kendini o kadar şekerim :KK200:
Nasıl olayım dişten haber bekliyrum yoğunluk varmış genel prova olacakmış gene bekliyırum işte.
Gofretler aşkına yaşayacağız :kk77::KK71::KK71::KK75:

10 OCAK
6.586

Zipzip- Zipzip- @Poldelya @fesang

Bi de bi sey sorucam zipzipım, adımsayarim gunde bikac kere kendi kendine sifirliyor. Adimlari kisim kisim atsam, parca halinde olur mu? Yani parcalari yan yana bir mesajda, toplu bildiririm.
Eki Görüntüle 3189803
Tamam canim olur tek mesajla bildirim yaparsin 🥰
Günaydınlar herifi gönderip geri yatıyom :uykucu: :uykucu:
Günaydın canım ♥️
Günaydın herkese 💕
Günaydın kaptanim ♥️
Gunaydin kızlar :))
Günaydın kaptanim 💙
Günaydın güzeller hayırlı sabahlar
Günaydın canim ♥️
Günaydn cok kötü şifayı kaptm
Heryerm ağırıo
O kdarda direndim daha iyiydm
Dün gece birden grip başladı :KK43:
Nefes alamıorm bişi yiyip içemiorm hareker edemiorm

@fesang adm atamadğm için istersen çekilebilirim :KK43:
Günaydın canim gecmis olsun 😔😔

Günaydın canim♥️
10 ocK salı

Sabah
1 kase çorba

Öğlen
1 kase corba
Mandalina portakal vs yedm

Akşam
Birazck bulgur pilavı yemeye çalştm

Alabildiğince limonlu ılık su içtim

Adnlarmda işe gidip gelirken ama bugnitibariyle izin alcam

@fesang @Poldelya Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim♥️
Günaydın kızlar herkese mutlu günler
Günaydın canim ♥️
Merhaba :KK25:Ben Leylak daha once 2021 yilinda Cuma yarismalari sayesinde 17 kilo verip 74 ten 57 ye dusmustum.Maakesef koruyamadim ve şu an verdiklerimin de fazlasini almis bir sekilde mutsuz ,depresif ve üzgunum.Saglikli hissetmiyorum yeni kiyafet almiyorum (herseyi daralttim kuculttum sanki bi daha kilo almiyacsm gibi 😞)hatta disari cikmak istemiyorum.Surekli diyete basliyor 3 4 kilo veriyor ama sonra geri aliyorum son1 yilim diyeti baslat diyeti bitir şeklinde geçti.Topiginizi inceledim tipki edki tskimlar gibi kurslli aktif cok hosuma gitti birilerinin beni dürtmesi lazim hrm de sopa ile 😀acaba ben de araniza katilabilir miyim?
Merhaba canim hosgeldin ♥️
Takimlardan sonra burda aktif olarak devam ediyoruz 🥰
Günaydın kızlar inşallah cumadan sonra daha aktif olucam Bira daha iyi gibiler bebişler 2 güne tamamen toparlarlar inşallah.
Günaydın canim ♥️

Günaydınlar şekerlerr :KK200:
Günaydın ablacim♥️
Günaydın kaptanim♥️
Bugün arkadaşıma davetliyim 😅misafirlikten korkuyorum artık 😂😂 illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum 🙈) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu 🤪🤪çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum

Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin 🤗🤗
Kahvalti yapmadan gider ordaki ikramliklardan yerdim aksam da yine hafif birseyler günü bitirebilirsin tek öğüne gerek yok bence🥰🥰

Bugün arkadaşıma davetliyim 😅misafirlikten korkuyorum artık 😂😂 illa ki ikram hazırlamıştır yemezsem olmaz şimdi (ne yaptığını bilmiyorum 🙈) tatlışlarım 13:30 dan sonra orada olacağım sizce kahvaltı yapmadan gitsem abartmadan ne yaptıysa azar azar alıp öğün yapsam günü tek öğünle bitirsem zararı olur mu 🤪🤪çok saçma oldu ya valla hiç sevmiyorum böyle düzenli giderken araya böyle olaylar girince kendimi suçlu hissediyorum

Sizler böyle bir durum olduğunda nasıl hareket ediyorsunuz canlarım bana bi yol gösterin 🤗🤗
Ye canım ye çekinme 🤣🤣 nasıl olsa mavi takımdasın hahaha 😂😂😂😂 ben böyle biyerlere gidince yiyorum🤣🤣 şaka bi yana kahvaltı yapmadıysan orda azar azar almak mantıklı ama abartmadan tabi benim de komşum gelecek kahveye ama öyle pastalsr börekler yok ⛔ kuru meyve vs geöiririm inşallah bu arada evde olmak ban yaramıyor aslında spor yapsam boş vakitler de ama çocuklarla o boş vakitte pek olmuyor🙈

Back
X