- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hoş geldiniz bu arada .Aynen aynen keyifli geçirin börekler tatlılar yeyin bol bol![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldiniz bu arada .Aynen aynen keyifli geçirin börekler tatlılar yeyin bol bol![]()
![]()
![]()
1 kase çorba yarım kepçe yoğurt vardı yoğurdu az yedim ama içim kaldırmadı midem küçüldü inşallahBunlar hep mavi takımın oyunları gelmeyin arkadaşlar bu oyunlara![]()
tabi mavi takımdakiler gelebilir ben kırmızı takım için dedi m
![]()
Nasıl gittiniz beni de goturseneBu arada ben Kanada da yasiyorym aramizda baya saat farki var su an uykudan gözlerim kapaniyor .En iyisi benim icin yarin sabah (sizin için aksam saatlerinde) doldurayim o formu .
parti ben yattıktan sonra başlamış10 Ocak salı
Saat 10.00
Bir dilim kek
Çavdar ekmeğine sandviç
Saat 14.30
Orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Saat 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Bir ıspanaklı gül böreği
Yarım kase kısır
3 kaşık atom
@Zipzip-minerva1988
çok çok geçmiş olsun ya. kolaylıkla atlatırsın inşallah. dualarımız seninleHastanedeyim
İnternet çekmiyor
Ancak çektiği zaman bu mesajım size ulaşır
Ambulans çağırdık, hastaneye getirdiler, kan aldılar, mrt ye girdim, belimden sıvı aldılar.
Sinir sıkışması yada bel fıtığından şüpheleniyorlar.
Hala bacaklarda can yok, kendi kendime dönemiyorum, doğrulamıyorum, nasıl yatırırlarsa öyle kalıyorum
Üstelik göğüs altından itibaren his yok, yukarıda var
Belime 3 kez iğne batırdılar, kemiğe geldiğini farkettim ama acı yok
Kızlar canınızın kıymetini bilin, hiçbirşeye benzemiyor, çok zor
canım geçmiş olsun. Sanki geçenlerde de hastaydın. Atlatamadın sanırım.Günaydn cok kötü şifayı kaptm
Heryerm ağırıo
O kdarda direndim daha iyiydm
Dün gece birden grip başladı
Nefes alamıorm bişi yiyip içemiorm hareker edemiorm
@fesang adm atamadğm için istersen çekilebilirim![]()
Merhaba hoş geldin aramıza. Bir kere yapmışsın yine yaparsınMerhabaBen Leylak daha once 2021 yilinda Cuma yarismalari sayesinde 17 kilo verip 74 ten 57 ye dusmustum.Maakesef koruyamadim ve şu an verdiklerimin de fazlasini almis bir sekilde mutsuz ,depresif ve üzgunum.Saglikli hissetmiyorum yeni kiyafet almiyorum (herseyi daralttim kuculttum sanki bi daha kilo almiyacsm gibi
)hatta disari cikmak istemiyorum.Surekli diyete basliyor 3 4 kilo veriyor ama sonra geri aliyorum son1 yilim diyeti baslat diyeti bitir şeklinde geçti.Topiginizi inceledim tipki edki tskimlar gibi kurslli aktif cok hosuma gitti birilerinin beni dürtmesi lazim hrm de sopa ile
acaba ben de araniza katilabilir miyim?
Ya ben de tam ona yazacaktım. Burcucum naber nasılsın
Ben bayadır şekersiz beslenmeye çalışıyorum canım. hatta unu da çıkartmaya çalışıyorum ama arada organik unlardan bir şeyler yapıyorum. Tam sıfırladım diyemem ama çok azalttım. Eşlik ederim sana .Ben şekersiz 21 gün denemeye karar verdim bugün başladım inşallah, ya daha önce 2 yıl yaptım 2 yılda toplam 10 kere anca rafine şeker tüketmiştim . Benimle denemek isteyen var mı ?
Fezacım çok geçmişler olsun,düzeleceksim mutlaka doktorların tedaviside mutlaka iyi gelecektir sana en yakın zamandada ayaklanacaksın eski sağlığına kvuşcaksınHastanedeyim
İnternet çekmiyor
Ambulans çağırdık, hastaneye getirdiler, kan aldılar, mrt ye girdim, belimden sıvı aldılar.
Hala bacaklarda can yok, kendi kendime dönemiyorum, doğrulamıyorum, nasıl yatırırlarsa öyle kalıyorum
Ay süpersin canım birlikte güç katalım . Eskiden ne iradeliymisim diyorumparti ben yattıktan sonra başlamış
çok çok geçmiş olsun ya. kolaylıkla atlatırsın inşallah. dualarımız seninle
canım geçmiş olsun. Sanki geçenlerde de hastaydın. Atlatamadın sanırım.
Merhaba hoş geldin aramıza. Bir kere yapmışsın yine yaparsın
Ya ben de tam ona yazacaktım. Burcucum naber nasılsınHedef60kgolmak Özledik seni.
Ben bayadır şekersiz beslenmeye çalışıyorum canım. hatta unu da çıkartmaya çalışıyorum ama arada organik unlardan bir şeyler yapıyorum. Tam sıfırladım diyemem ama çok azalttım. Eşlik ederim sana .
Trabzon hurması üzerine tahin ve ceviz efso bisiKızlar regl oldum bugün en güzel nasıl kaçamak yapabilirim acaba? Sabah kahvaltı etmedim. Öğlen hafif yedim. Akşam güzel olacak inanıyorum. Bir de koşmaya çıkacağım güç bulursam. Bence bir şeyler yiyebilirim![]()
Burda devlet yada özel yok, hepsi aynıİyi yapmissin. Ben bugün gitmedin sanmistim yazdiklarindan. Ne diyor doktorlar? Neden olmus? Devlet hastanesinde misin, özel mi?
Aynıyım canım, dünle arada hiç fark yokgezegenfeza Fezom nasıl oldun?
Hala araştırıyorlargezegenfeza ablam nasıl oldun ne dediler.
İnşallah canım, resmen yatağa bağlıyımÇok geçmiş olsun. Böyle zamanlarda insan hiçbir şeyin kıymeti olmadığını anlıyor sağlıktan başka. Allah şifa versin. İnşallah basit bir şeydir düzelir![]()
Geçmiş olsun abla ne oldu birden bakamadım da gecmiseİnşallah canım, resmen yatağa bağlıyım![]()
Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah sebebi bulunup ona göre tedavini olabilirsin hemenHastanedeyim
İnternet çekmiyor
Bişey bulamadılarDoktor ne dedi canım
Hiçbir fikrim yokaaaaaaa neden olmuş olabilir ki çok üzüldüm canım
Amin inşallah, sebepsizlik beni yoruyor yoksa geçici olduğuna inanıyorumFezacım çok geçmişler olsun,düzeleceksim mutlaka doktorların tedaviside mutlaka iyi gelecektir sana en yakın zamandada ayaklanacaksın eski sağlığına kvuşcaksın
Allah şifa versin canımSelam. Kaç gündür ugrayamiyorum menü spor da paylasamadim. Çocuklar hâla tam iyileşmedi. Bu hafta beni diskalifiye etseniz diyorum en azından takıma hiçbir etkim olmasa![]()
Birden oldu canım, bende anlamadımGeçmiş olsun abla ne oldu birden bakamadım da gecmise