- 31 Ekim 2013
- 21.493
- 72.268
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim![]()
canım peki nolucak? doktora gittin mi ne dedi?Yarı felç gibi
Isı hissi yok, dokununca hissediyorum, kendim hareket ettiremiyorum
Eger siz burda olursaniz bizim gitmeye niyetimiz yok çook dertliyiz bu kilo illetinden çoookkYeni gelenlere hoş geldin diyorum çoğu kayboluyorKendinize alıştirip gitmezsiniz di mi
![]()
şimdi gördüm. Allah şifa versin.Hastanedeyim
İnternet çekmiyor
Ancak çektiği zaman bu mesajım size ulaşır
Ambulans çağırdık, hastaneye getirdiler, kan aldılar, mrt ye girdim, belimden sıvı aldılar.
Sinir sıkışması yada bel fıtığından şüpheleniyorlar.
Hala bacaklarda can yok, kendi kendime dönemiyorum, doğrulamıyorum, nasıl yatırırlarsa öyle kalıyorum
Üstelik göğüs altından itibaren his yok, yukarıda var
Belime 3 kez iğne batırdılar, kemiğe geldiğini farkettim ama acı yok
Kızlar canınızın kıymetini bilin, hiçbirşeye benzemiyor, çok zor
Emin olun buranın enerjisi sayesinde kurtulacaksınızEger siz burda olursaniz bizim gitmeye niyetimiz yok çook dertliyiz bu kilo illetinden çoookk![]()
Evet cuma günü beni ateşleyen inanıyorumMenune alinti yapamadım canim dolmayida yemissin bazen ac olmadigimiz halde yedigimiz oluyor bundan sonra daha cok dikkat edersin
Cuma takimlara girince sorumlulukla birlikte yemezsin belki![]()
Ben de çok seviyorum bu karakteri çocukluğumdan beriSevim koş koş kimler gelmişsizin profil resmini görünce çok yapmak istedim bunu ama henüz çok tanışmadık yanlış anlaşma olmadın diye yapmadım
lakin bu saate kadar ancak tutabildim kendimi
![]()
Zıpzıp ve poldelya asıl kaptanKizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi![]()
Hemen anlatiyorum ama cuma daha iyi gözlemlersinizKizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi![]()
Nutellayi cagtistirdiAfiyet olsun dutellamgüzel menü
Geçmiş olsun canım . Çok şükür bende iyiyim ❤
Gecmis olsun canim![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu ara biraz yoğunum sık uğrayamayabilirim bi düzene oturtacağım inşallah durun bakalımVücut için çok faydalı keşke ara ara yapabilsem bende. Yıllar önce 36 saat yapmıştım ama çok zordu
Geçmiş olsun canım![]()
Ay iyi ki hatırlattın kaptanım 1000 adimim kalmisAdimlarimi tamamlayamadim daha![]()
Aaa halbuki hic de onu düşünerek dememistimNutellayi cagtistirdi
HosbuldukHosgeldiniz kizlar ilk sayfada kurallarimiz var okuyup formu doldurabilir misiniz![]()
HosbuldukHoşgeldiniz kızlar![]()
Kızlar arkadaşım yoğurtlu kabak salatası yapmışendişelenmeme gerek kalmadı evren bana olumlu döndüüüüü
Hoşgeldiniz kızlar![]()
Benimde 1300 tamamlayip oyle oturayim en iyisiAy iyi ki hatırlattın kaptanım 1000 adimim kalmis
Kesin eminim netAaa halbuki hic de onu düşünerek dememistim![]()