- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Uyunabilse gececek deUyu geçer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyunabilse gececek deUyu geçer![]()
2018 te takimlara girdigimde eski kaptanimla birlikte gunluk 1000-2000 arasi değisen ipsiz atlamalar yapiyorduk birlikte nik değişikligi yaptik o kangru olmustu bende Zipzip olarak değiştirdimBirsey sorabilir miyim ?Neden nickiniz zipzip çok mu ip atliyorsunuz?
Iyi geceler KaptanımHerkese iyi geceler kızlar![]()
Iyi geceler KaptanımGeçmişi yarın yapayım. İyi geceler![]()
2018 te takimlara girdigimde eski kaptanimla birlikte gunluk 1000-2000 arasi değisen ipsiz atlamalar yapiyorduk birlikte nik değişikligi yaptik o kangru olmustu bende Zipzip olarak değiştirdim
Devam ediyor musun dersen uzun zamandir yapmiyorum
Iyi geceler Kaptanım
Iyi geceler Kaptanım![]()
4 sene olmus. Hatirladim.Ömür gidiyor be ômür zipZipim. Allah saglikli uzun omurler versin cumlemizeIyi geceler![]()
![]()
hoşbuldumFit mutlu anne hos geldiniz
Tam benlik menüİlk menümü yazayım o zaman ama hemen taşlamayın ilk günün günahı olmazmış
Şaka bi yana yarın çok motive bir şekilde başlayacağım inşallah
Sabah
09.30
1 simit
Öğlen
13.30
Çiğ köfte dürüm
Akşam
21.00
14 tane kestane
1 muz
Yarım simit
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 7621
Hosgeldin tekrardan canim
Iyi aksamlar canim
Her persembe herkesi etiketleyerek soruyorum hangi takima dahil olmak isterseniz diye ona göre mastefite katilacaklar ,yesil ve sari ekibi olusturuyoruz
Bizimle birlikte sende spor yaparsin eminim bir ara cok guzel spor yapiyorduk
Kirmizi ve mavi yaris halinde bir ara yesilide dahil etmistik yesile katilan cok olursa yine yesil takimida yarisa dahil ederiz
Afiyet olsun canim
Spor yaptigindaCordelia yi etiketle cumadan sonrada hangi takimdaysan o kaptanii etiketlersin
Allah şifa versinAmin canım, şimdiye kadar bişey bulamadılar
Yarın kamerayla girip kalbe bakacaklar ve omurilik bakacaklar, tekrar boruya girecem
HoşbuldumHoş geldin![]()
Çok geçmiş olsun bu sene bir başka evet, biz de iki tur döndükAh ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
İçtim içtimSu iç su![]()
Açtım AÇDaha başlayalı kaç saat oldunasıl tamamlıycan 36 saati
![]()
Gece gece nerden aklınıza geliyorhamburger vereyim pizza börek iskender sarma lahmacun![]()
Gece yarısından sonraki adımlar diğer güne sayılıyor
Oo maşallah aslında oruç borçların var ufaktan onlara başlayıp sonra da saati arttirabilirim. Sizinle denerim ara ara insBen geçen hafta 45 saat yaptım . Yavaş yavaş alışırsan sıkıntı olmaz canım ☺
Anladim canim açlık saati ne kadar uzun o kadar yağ yanıyor demek bol eksilerBen aralıklı oruç yapıyorum ama arkadaşlar 36 saat birşey yememe deniyorlar bebde dayana bildiğim kadar eşlik edeyim dedim
Suyu az mı içtiniz acabaBaşım çok ağrıyor nedense![]()
Hala araştırıyorlar
Hastanedeyim
Geçmiş olsun rabbim şifa versinHayırlı geceler kızlar
Herkese cevap veremiyorum, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Kayda değer bişey yok, bütün tetkikler temiz,
Araştırmaya devam ediyorlar, hayrolsun inşallah
Henüz bacaklarda düzelme yok
Yeni gelen kızlar gördüm, hoşgelmişler, daim kalırsınız inşallah
HosbuldummUcmelekannesi hos geldiniz
Geçmiş olsun Pınar im simdi nasıl oglunAh ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Sonuçlar belli olsun bakalım ne olduğu ortaya çıkar nasılsa.Amin inşallah, sebepsizlik beni yoruyor yoksa geçici olduğuna inanıyorum
Belli olsun bakalım sonuçlarında ona göre bir tedavi uygulanır nasılsaBirden oldu canım, bende anlamadım
Gece 1 e doğru yattım
2 de midenin üst kısmı çok şiddetli ağrıdı, ağrı sırtıma vurdu, mutfağa gittim dolaptan ilaç alamadım, eşim geldi verdi.
Hastaneye gidelim dedi, gitmedim, ağrı hafifleyince yattım, gece 3:30
Sabah 6 da bir ilaç daha içiyim dedim, tutunarak bikaç adım attım, ayaklarım katlandı geri yattım.
Sabah 10 da kalkmak istedim, bu sefer hiç ayaklarımın üstüne basamadım, az daha düşecektim, eşim kucaklayıp tekrar yatırdı .
Sonrası hastane ve bisürü tetkik, sonuç henüz bilet belli değil
Tabii minik minnoş demi afşyet olsun kuzum,verirsin gene 55 olursun30 du
Ama lütfen minik minik
Keske yine 55 kilo olsamda rahat rahat yiyebilseydim![]()