- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Öyle gerçek 1 aydır sürekli. Başa dönüyoruzAh ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gerçek 1 aydır sürekli. Başa dönüyoruzAh ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Benimde öyle borçlarım kısmet olursa bu ayın 23 ü üç aylar başlıyor bende oruca başlayım diyorumOo maşallah aslında oruç borçların var ufaktan onlara başlayıp sonra da saati arttirabilirim. Sizinle denerim ara ara ins
Anladim canim açlık saati ne kadar uzun o kadar yağ yanıyor demek bol eksiler
Suyu az mı içtiniz acaba
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hoşbuldum
Hosbuldumm
Geçmiş olsun Pınar im simdi nasıl oglun
GünaydınGünaydınlar hanımlar![]()
Sen niyeti bozdun herhalde yineİçtim içtim
Açtım AÇ
Tok açın halinden ne anlar
Kiymalilar peynirliler tatlılar tuzlular ah ahh
Gece gece nerden aklınıza geliyor
Gece yarısından sonraki adımlar diğer güne sayılıyor
GünaydınlarGünaydın![]()
İnşallah kuzumCanım Fezom bir an önce tamamen düzelir inşallah
Amin canım aminİyi geceler kızlar
Akşamdan sabaha kadar herkes tartısında kilosundan -500 gr daha az görsün inşallah
gezegenfeza rabbim şifa versin güzel bir güne uyanalım inşallah
![]()
Wc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmışMmm yarın bi düşüneyim
Canım ne demek azını yiyorum ya ordaki kurala uy bari
Yarın düşüneyim![]()
Günaydın fezacım nasılsın şimdiAmin canım amin![]()
Günaydınlar kuzucumGünaydın![]()
![]()
Amin canımTam benlik menü
tessekürler
Allah şifa versin
Hoşbuldum![]()
Sağlık durumu sonuçta hem neden utanacan ki,wc durumunda burada ördek dedikleri bişi var onu kullanabilirsin eşin halleder onu nasılsa.Wc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
GünaydınlarGünaydın![]()
Amin canımOo maşallah aslında oruç borçların var ufaktan onlara başlayıp sonra da saati arttirabilirim. Sizinle denerim ara ara ins
Anladim canim açlık saati ne kadar uzun o kadar yağ yanıyor demek bol eksiler
Suyu az mı içtiniz acaba
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hoşbuldum
Hosbuldumm
Geçmiş olsun Pınar im simdi nasıl oglun
İnşallah, şimdiden çok yoruldumSonuçlar belli olsun bakalım ne olduğu ortaya çıkar nasılsa.
Belli olsun bakalım sonuçlarında ona göre bir tedavi uygulanır nasılsa
Tabii minik minnoş demi afşyet olsun kuzum,verirsin gene 55 olursun
Burda refakatçi yok, bütün bakımı hemşireler yapıyorSağlık durumu sonuçta hem neden utanacan ki,wc durumunda burada ördek dedikleri bişi var onu kullanabilirsin eşin halleder onu nasılsa.
Yatmaktan sırtım ağrıyor, gece sağa döndürdüler, şimdi de solaGünaydın fezacım nasılsın şimdi
Günaydınlar kuzucumdişe gidecem haberiniz olsun 1 saat sonra çıkacam evden .
Biliyorum canım, 00:00 dan önce attım. (Diger adımsayardan devam ettim)İçtim içtim
Açtım AÇ
Tok açın halinden ne anlar
Kiymalilar peynirliler tatlılar tuzlular ah ahh
Gece gece nerden aklınıza geliyor
Gece yarısından sonraki adımlar diğer güne sayılıyor