Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

17 Ocak Salı
Kahvaltı yok
Öğle 14:00

1 dilim muhallebili kek
1 patatesli börek
3 yemek kaşığı makarna salatası

Saat 16:00
Kahve ile minik 1 tane incir ve pestil

Saat 18:00
1 cennet hurması

Akşam 18:30
1 kepçe bamya çorbası
3 tavuk köfte
Marul

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok henüz

Pnrrr-12 Zipzip- Cordelia

Annem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize
Kalbi ike ilgili bir problem yazmistiniz onun bu agir griple endeksiyonla bi ilgisi var mi ? Allah şifa versin selamete çikarsin inşallah

Aksama neler yenicek kizlar benimki biraz ciss olcak ama az yiycem insallah beyti kebabi yapcm esimin istegi üzerine
Akşama dünden kalan yemekler yenecek ksptanim yemek yapnayi hiç sevmedigim için bir kerede 2 günlük yapiyorum Nohuta talim bugün yani

Oglen menusü buram buram gün kokuyor

Ben de hep oyle gaza gelip uçuk rakamlari hedef koyuyordum kendime ama hizli giden hizli geliyor tecrübe ile sabit
İlk ay aslında uçuk değil ama ben beceremeyecegim galiba zaten 2 3 kilosu ödem oluyor ondan sonra yağ yakmaya başlıyoruz önceden 90 kilodan 50 düştüm 2 yıl korudum almadan sonra pandemi geldi hareket bitti üstüne gece 2 3 ciss coss yedik insan gibi değil hani sonra psikolojik olarak diyete hazır değildim yapmadım ne zaman tamam hazırım dedim başladım bende biraz değişik mantık önce psikolojik hazır olmam lazım çok kilo aldım diyet yapayım tutmuyor bende ne yazık ki

Aaa 2 ay miydi ben ayda 10 kilo anladim tabi çok normal iki ayda 12 13 bile verilebilir bünyeye göre

Maşallah 40 kilo ne demek Koruma döneminde ne yaptiniz çunku kilo vermeyi basariyorum da şu koruma iṣini hiç yapamadim yine diyetteki gibi mi yoksa herşeyden az az mi yediniz mesela evdekilere makarna pasta börek pisti yiyor muydunuz?

Yiyordum ama 3 gün ye 4 gün yeme düzeni kurdum bugün pasta börek mi yedim ertesi gün sebze yemeği biraz yürüyüş hareket hemen sabitliyirdum hafta 1 tartilmak şart hergun tartilmiyordum haftalık ya 100 Gr artı ya 100 Gr eksi gelerek korudum ama en püf noktası akşam yememeye devam etmek gün içinde ye pasta yiyeceksen ama akşamın 11 12 değil zamanla öyle bir oturuyor ki sistem çok güzel oluyor diyet bitti hadi gomeyim şunu demezsek mide küçülmüş kaliyor porsiyonlarda küçük oluyor doğal olarak

Meyve tüketiyor musun kilo veremiyorum diye söylediğin için soruyorum

Bende öyleyim pskolojim hazır olmayınca yapamıyorum maalesef

Canım 600 kalori anca vardır toplam yani çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…