Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İp atlamasaniz omurgaya ve dize baya zararı oluyor maalesef ısınma soğuma da olsa zarar verebiliyor
Yaa ben en iyisi Leslie ya da zumba yapayım, geçen yıl çok atladım sonrasında ağrılarım oldu fitigim varmış...dizimde yıllar önce kıkırdak kırığı olmuştu zorlayınca ağrı yapıyor, dün ip sonrası yine oldu
5 dk yuruyebilirsin en iyi yürümek kasilmayi açıyor sonrasında önce hafif ılık su sonra soğuk suyla 1 dk dus alabilirsiniz kasların rahatlar
Dün akşam biraz dolandım sonra duş aldım zaten, en azından ise yaramış
Canım ben mecbur ilacı içiyorum, tiroid ilacı sabah içiyorum ama bence kilo vermeyi etkilemez hoş etkilese de yapacak birşey yok

Burada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadım ama güzel devam ediyor. Bugünde dikkat edip günüde biraz erken kapatirsam güzel sonuçla gelirim
Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusun
O gofret ah o gofret

canım o yiyip yiyip kilo almayanlar aynen dediğin gibi, tıka basa yiyorlar mesela ama o gün başka birşey yemiyorlar ya da ertesi günü çok çok hafif geçiriyorlar
benim gibi her gün her gün tıkınmıyorlar mesela

benim bi arkadaşım var kız çöp gibi bildiğin, ama dışarı yemeğe gittiğimizde hepimizden çok o yer, mesela pilavımı çok sever 2 dolu tabak falan yer, çayın yanına koyduklarımdan da atıştırır ama biliyorum ki hayatı tek öğünle geçiyor. kendi evinde de kuş kadar yer çok sevdiği birşey olmazsa ya da.

Tamam işte "bildigimizi anlatmak icin buradayiz" dediginiz icin, ben de bağlaç yanlisini duzelttim (demek ki bu cumleyi kuran birisi bana da kizmaz dedim. Demek ki bildigimizi anlatmamizi istiyor dedim) yoksa ben nasil tanimadigim birinin yanlisini duzeltmeye cesaret edeyim. Birisi beni yanlisim icin uyarsa kizmam ki, bilhassa tesekkur ederim.
iyiym çok şükür sen nasılsın :)
Ben de iyiyim şükür canim

18 ocak carsamba
12.30
Kk beyaz peynir
3dlm ekmek
2yk pastirmali yumurta
1 cay kasigi recel
2yk firinda sebze

18.00
2 kepce mercimek corbasi
Salata
2 yk firinda sebze
Su 2lt
@Pnrrr-12
Zipzip-

Afiyet olsun kizlar

Afiyet olsun canım
Hazırım canım tabiki
Zorlama canım bence de aman valla spor bul kendine uygun
Ya biz niye böyleyiz

Bence bozulmaz, bende tiroid ilacını ve vitaminleri içiyordum

Gecmis olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydın herkese
Günaydın fesangim
Günaydinlar
Günaydın kaptanim

Günaydın fit güzel hatunlar
Günaydın kaptanim
Günaydın canim gecmis olsun
Afiyet olsun canim
Günaydınlar hanımlar
Günaydın ablacim
daha iyiyim cnm gözümde şişlik oluştu nie bilmiyorum
arpacık gibi
Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…