• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤

Başlangıcın hayırlı olsun canim❤

Günaydın canim ❤
Sağol canımm

Teşekkürler canım ❤️ yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda istedigin kiloya ulaşırsın 💙
Senin de hayırlı olsun canım 😍 inşallah birlikte ulaşıcaz 😍

Ayy bugünkü kilom senin bi öncekiymiş 🤭
Hayırlı olsun cnm bnm bugünden itibaren 60lara koşuyoruz hadi 😘

Herkese merhabalar ❤️ enerjim çok düşük. Geldim belki azcık kendime gelirim. Bugün menü paylaşmaya başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacağım. ❤️❤️❤️
Hoşgeldin tatlım 😍 başlayalım tabi kiii

60kiloyum 60kiloyum senin de hayırlı olsun başlangıcın bitanem 😘
If iyi oluyor bana, bi de 4 öğün gitsem oy oy :KK73:

Çok geçmiş olsun canim. 🙏🙏🙏 Yarın güzel haberlerle gel İnşallah 🙏❤️❤️❤️

Yeniden aramizdasin diyebilir miyiz o zaman😍inşallah hallolmustur problemlerin🤲🤲🤗

Bugün temiz bı başlangıç yaptım, eşim okuldan gelince yürüyüşe de çıkacağım inşallah.Desteklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Geçmiş olsun canım🤲

Ne kadar birlikte yaşadınız?gıcık oldum kadina

Oy kuzum ya 😔

😔😔Esin deprem anında sukunetini koruyabiliyor mu? Eve çıkabildi mi tekrar,aşağıda misin?Dediğin gibi yuksek olunca daha bı çok sallanır😔
Bugünler de geçecek inşallah canım benim,Rabbim kolaylastirsin🤲Zaman alacak,zor olacak ama geçecek inşallah.

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin 🤲🏻

Çok teşekkürler hanımlar sağolun

Çok geçmiş olsun canim. 🙏🙏🙏 Yarın güzel haberlerle gel İnşallah 🙏❤️❤️❤️
Çok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.

Çok sağol kaptanım durumu çokiyi değil %1 şans verdi doktor uyandırmışlar ilacı kesip hala uyuyor dedi vücuda verdiği hsar belli değil hala yatalak olabilir diyor.
Allah bilir İnşallah mucize olur. Sen nasılsın tatlım 😘❤️

Allah bilir İnşallah mucize olur. Sen nasılsın tatlım 😘❤️
Çok zor ihtimal gibi kaptanım tepksiz şu anda zaten,zaman içinde ne olur elbet bilemeyiz gerçide onu.
Ben nsıl olayım moralim bozuldu üzüldüm yaşananlarada

Çok zor ihtimal gibi kaptanım tepksiz şu anda zaten,zaman içinde ne olur elbet bilemeyiz gerçide onu.
Ben nsıl olayım moralim bozuldu üzüldüm yaşananlarada
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Agri kesici kullaniyormusun, dinlen canim bol bol kendini yorma
Sabah akşam veriyorlar, arada dinlenme molası veriyorlar sağolsunlar, bazen program çok yoğun oluyor, dinlenme akşama kalıyor, o zaman da arayanlara dönüyorum, bugün 14:30 dan sonra rahatım, gelip bacakları yukarı kaldıracağım ❤️

Back
X