Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür yolunda ablacım. Döndüm urfadan da ablam kusuruma bakma nolur evin işi falan ayarlayamadım bigün . Yoksa aklımdaydın. Annemin diskleri kaymış onun yanına gidip geliyorum.Hoş geldin dutum.
Urfadan dönmeni bekledim. Ses çıkmayınca ısrar edemedim canım. İnşallah her şey yolundadır. Daha iyi olman için dua ediyorum.![]()
Geçmiş olsun canımKilo bildirimi yapıyorum,
Ama bilinmeli ki bu kilo veriş normal değil, afedersiniz mideyi üşütmüşüm gece yatırmadı beni su kaybım çok oldu. O yüzden böyle çıktı maalesef
Cuma: 68,2
Bugün: 67.7
Fark: 500 Gram
Yüzde nasıldı tam hatırlamadım: 0,5*100/68.2 yaptım inşallah doğrudur. Buna göre: 0,73 çıktı.
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Tatlım cuma gününü kilonu ve aradaki farkına yazarmısınKaptanım kilom 62.1Zipzip-
Afiyet olsun canim12 Mart Pazar
14.00
1,5 krep
4 dilim peynir
1 elma
18.00
1 parca et
2 yk pirinç pilavı
2 yk börülce salatası
4 yk kaşığı brokoli salatası
Su: 2 lt
Adim: 9087
Eki Görüntüle 3216734
sara_28
Zipzip-
Cordelia
inşallah kaptanım.. sağlıklı beslenme serüvenime 1 yıl kadar ara verdim. toparlanacağım inşallahCanın sağolsun tatlım 100 geçmiş önemli değil cumaya güzel bir eksi bekliyorum senden![]()
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun canım
Kilon içinde tebrik ederim![]()
Ctesi tartıldım 62.7Tatlım cuma gününü kilonu ve aradaki farkına yazarmısın![]()
Hos geldiniz.
Kolay gelsin canım, bu saatte yoğurt vs yesen daha iyi olur,menün gayet güzel12 Mart Pazar Menüm
15 :00 1 tabak kadar kiyma ksvurmasi
2 dilim ekmek
2 tatli kasigi kadar recel
Aksam bisey yemedim yetistirmem gereken sinavlar odevler proje vb.var bilgisayarin basindan kslkamadim ama su an çok acim ne yapsam ya meyve mi yesem gerçekten elim ayagim dolasiyor (saat 22:30)
Zipzip-
Elhan
Tebrik ederim canım
Çok artı değil canım, hallederdin bence
Gayet güzel menu canım afiyet olsun12 Mart Pazar
14.00
1,5 krep
4 dilim peynir
1 elma
18.00
1 parca et
2 yk pirinç pilavı
2 yk börülce salatası
4 yk kaşığı brokoli salatası
Su: 2 lt
Adim: 9087
Eki Görüntüle 3216734
sara_28
Zipzip-
Cordelia
Artı çok değil canım, halledersin cumaya
Çok geçmiş olsun canımKilo bildirimi yapıyorum,
Ama bilinmeli ki bu kilo veriş normal değil, afedersiniz mideyi üşütmüşüm gece yatırmadı beni su kaybım çok oldu. O yüzden böyle çıktı maalesef
Cuma: 68,2
Bugün: 67.7
Fark: 500 Gram
Yüzde nasıldı tam hatırlamadım: 0,5*100/68.2 yaptım inşallah doğrudur. Buna göre: 0,73 çıktı.
Zipzip-
Cordelia
sara_28
pazartesiye eksiyle başlamışsın süper canımm
inşallah öyledir kaptanımSağlık olsun canım uyuyamadiysan ödem olmuştur çünkü menülerin çok güzeldi![]()
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim![]()
sağol canımmGayet güzel menu canım afiyet olsun![]()
inşallah canımArtı çok değil canım, halledersin cumaya![]()
Sagol canım inşallah hastalıkdan canım bişey istemiyor sırf süt olsun diye zorluyorumKolay gelsin canım, bu saatte yoğurt vs yesen daha iyi olur,menün gayet güzel
Tebrik ederim canımcumaya daha çok ekşi gelir inşallah
Çok artı değil canım, hallederdin bence
Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Artı çok değil canım, halledersin cumaya
Çok geçmiş olsun canım
Rica ederimpazartesiye eksiyle başlamışsın süper canımm![]()
![]()
inşallah öyledir kaptanım
teşekkürler kaptanım
sağol canımm
inşallah canım![]()
Tam olarak ne oldu midene, iyi gelebilecek birşeyler dene ya da biraz dinlendirSagol canım inşallah hastalıkdan canım bişey istemiyor sırf süt olsun diye zorluyorum![]()