- 30 Kasım 2014
- 29.685
- 131.254
- 798
kendin seçemiyorsun canım. ama yarışmaya katıldıysan sıra kırmızı takımdaydı o takıma dahil olursun. kaptanYanlış bakmışım kırmızı takımi seçiyorum ama kaptan kim bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendin seçemiyorsun canım. ama yarışmaya katıldıysan sıra kırmızı takımdaydı o takıma dahil olursun. kaptanYanlış bakmışım kırmızı takımi seçiyorum ama kaptan kim bilmiyorum![]()
Teşekkürlerkendin seçemiyorsun canım. ama yarışmaya katıldıysan sıra kırmızı takımdaydı o takıma dahil olursun. kaptanHallederiz bir de
Zipzip- i etiketliyeceksin.
Yav he hesara_28
Cordelia
Ladygreenlimo @Kinoalihatun
Elhan S Suskunkardelen
Pnrrr-12 arkadaşlarımmm, tontişlerimmmm… bir nedenle, bahaneyle bu kilolara geldik. Halimizden memnun olmadık, belki rahatsızlandık, belki kıyafetlere sığamadık, burada ortak bir hedef için buluştuk. Şahsen ben 1 senedir olduğum yerde oyalanıp duruyorum, Her düzenim bozulduğunda yedim, içtim. Çok mu mutluyum halimden? Hiç değilim… 1 dk öncemize bile bütün servetimizi versek dönemeyecekken, sağlıkla, mutlulukla geçireceğimiz zamanları ötelemek kendimize yaptığımız en büyük haksızlık değil midir? Etrafınızda sizi iyi niyetle de olsa sabote etmek isteyen, amann şimdi ye sonra yemezsin diyen aile bireyleri ve arkadaşlar, ve beyninizi ele geçirmeye çalışan şeker bağımlılığınız olacaktır. Bu haftaki mottomuz ;
Eki Görüntüle 3219634
Ramazana da yaza da az kaldı. Burada hepimiz bu yolda birbirimizi motive etmek için varız, sonuna kadar söndürelim birbirimizivira bismillah
Afiyet olsun18. Mart 2023
öğleden sonra kahvaltı
1 dilim ekmek
Çeyrek simit
Peynir
Biber ve domatesten menemen
Zeytin
akşam
1 elma
1 filtre kahve
3 litre su
Zipzip-
Hallederiz
Cordelia
Kupadan alinti espirin cuk die oturmusYav he he
Biz bu yola yağlarimizi koyduk kaptanım ya eriyecek ya eriyecek![]()
Gayretlerinden dolayı ben de tebrik ederim casminEllerine sağlık kaptanım
sara_28 tebrik ediyorum canım kaptanım şahane bi hafta geçirdik sayende
Elhan sevgili mavi takım kaptanım çok güzel bir yarıştı seni ve takımını da tebrik ediyorum
Başta İkiniz olmak üzereZipzip-
Cordelia ve tüm arkadaşlarımız sayesinde motivasyonu tekrar yakaladık çok şükür
Canımmm kaptanımm sayende süper ötesi bir hafta geçirdim çok ama çok teşekkür ederim, sayende 60a iyice yaklaştım
Teşekkürler tatlımm
İnşallah kuzum
merhabalar kaptanım, güzel, bol yağ yakmalı bol gülücüklü bir hafta diliyorum![]()
Harika konuşmasara_28
Cordelia
Elhan S Suskunkardelen
Pnrrr-12 arkadaşlarımmm, tontişlerimmmm… bir nedenle, bahaneyle bu kilolara geldik. Halimizden memnun olmadık, belki rahatsızlandık, belki kıyafetlere sığamadık, burada ortak bir hedef için buluştuk. Şahsen ben 1 senedir olduğum yerde oyalanıp duruyorum, Her düzenim bozulduğunda yedim, içtim. Çok mu mutluyum halimden? Hiç değilim… 1 dk öncemize bile bütün servetimizi versek dönemeyecekken, sağlıkla, mutlulukla geçireceğimiz zamanları ötelemek kendimize yaptığımız en büyük haksızlık değil midir? Etrafınızda sizi iyi niyetle de olsa sabote etmek isteyen, amann şimdi ye sonra yemezsin diyen aile bireyleri ve arkadaşlar, ve beyninizi ele geçirmeye çalışan şeker bağımlılığınız olacaktır. Bu haftaki mottomuz ;
Eki Görüntüle 3219634
Ramazana da yaza da az kaldı. Burada hepimiz bu yolda birbirimizi motive etmek için varız, sonuna kadar söndürelim birbirimizivira bismillah
görürsün canım diyete devam edersen.85den 75 inmistim 2yil kilomu korudum hatta 72 indim sonra ipin ucu kaçtı acaba 70 görür muyum?
Ayyy eridim
Bunlar da vakti olmayanlara. Videolar max 15 dk. İnanılmaz mod yükselten çok eğlenceli bir aktivite. Ben de bazen günlük işlerin akışına kapılıp kendimi ihmal ediyorum ama nolur kendinizden 15 dkyı mahrum etmeyin, bir şans verin olur mu? 6 video var, isterseniz her gün bir diğerine geçersiniz, sıkılmazsınız böylelikle![]()
65 de görürsün bence 60 bile olur85den 75 inmistim 2yil kilomu korudum hatta 72 indim sonra ipin ucu kaçtı acaba 70 görür muyum?
Teşekkür ediyorum canım menülerin sporun suyun çok güzeldi böyle devam edersen kısa sürede istediğin kiloya geleceksin ben inanıyorumEllerine sağlık kaptanım
sara_28 tebrik ediyorum canım kaptanım şahane bi hafta geçirdik sayende
Elhan sevgili mavi takım kaptanım çok güzel bir yarıştı seni ve takımını da tebrik ediyorum
Başta İkiniz olmak üzereZipzip-
Cordelia ve tüm arkadaşlarımız sayesinde motivasyonu tekrar yakaladık çok şükür
Canımmm kaptanımm sayende süper ötesi bir hafta geçirdim çok ama çok teşekkür ederim, sayende 60a iyice yaklaştım
Teşekkürler tatlımm
İnşallah kuzum
merhabalar kaptanım, güzel, bol yağ yakmalı bol gülücüklü bir hafta diliyorum![]()
Sagol KaptanimAfiyet olsun canim❤
Duymustum bu bulaş olayını zor gerçekten
Yavaş yavaş ayri yapmaya alışırsın bu sene derslerinde yogun zor olacak ama başarırsın inanıyorum ❤
Afiyet olsun canim❤
kk da reklam olarak bile nutella çıkıyor kocaman![]()
❤❤
Ne güzel motive edici bir konusma tessekürler kaptanimsara_28
Cordelia
Elhan S Suskunkardelen
Eki Görüntüle 3219634