Afiyet olsun Elhoşumm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Elhoşumm
Afiyet olsun kaptanimBuyrunuz misler gibi kahvaltılık tarifi;
-2 yk yulaf kepeği (yulaf ezmesini inceltirseniz de olur)
-1 yumurta
-kıvam verecek kadar süt
-içine ne arzu ederseniz (ben 25 gr kaşar koydum)
Kaşara rağmen 255 kalori ve elim kadar. Mümkünse yanında bol yeşillik alalım, barsaklarımızı mutlu edelim
Eki Görüntüle 3219779
Ooo afiyet olsun bu hangi shake
Sağ ol canim zipzipimBaska katılmak isteyen olmamis secme sirasi Kırmızı takimdaydi Kırmızı takima ekliyorumHallederiz kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim
Görürsün diyetine ve sporuna dikkat edersen
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam yemek yememissin
Afiyet olsun Elhoşumm ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın Elhoşumm ❤
Hayirli gunler canim❤
Günaydın kaptanim kolay gelsin❤
Günaydın canim❤
Eline sağlık kaptanim ❤
Günaydın canım ❤
GünaydinGünaydın
Günaydin..cok dikkatli olmalisinGünaydin Kizlargüzel bir haftasonu olsun. Benim bugun günüm var hatta sira bende ev sahibi olarak hizmet ederken cok yiyemem insallah ama abartmiycam cnkü cumaya güzel bi elsi gelmek niyetim
GünaydinnnGünaydın huzurlu haftasonları
Günaydin. Seviyor mu kız?günaydın kızlar mutlu, huzurlu, keyifli ve afiyette ama iştahsız bir haftasonu diliyorum
aynen öyle canım. en önemli şey motivasyon ve devamlılıkHarika bir hafta olacak kaptanımbizim tel ihtiyacımız olan şey motivasyon ve devamlılık birbirimizi gaza getirip harika kilollar vereceğiz
anladım canım. aman olma zaten dikkat et. şişmanların ortak derdiYok canım. Benim şeker tahlillerimin tamamı max referans değerinin 1 tık altında kalıyor. Böylelikle hastayım diyemiyorum ama herkes onlardan şüpheleniyor
kolay gelsin canım. ben de şimdi kahve içiyorumGünaydın kızlarBugün yine görevli olarak çalışacağım yardım dağıtımında. Şu an kahvemi içiyorum. Çok vaktim olmadığı için 15 dklık bir video ile başlayacağım güne.
Buyrunuz misler gibi kahvaltılık tarifi;
-1 yumurta
-kıvam verecek kadar süt
Kaşara rağmen 255 kalori ve elim kadar. Mümkünse yanında bol yeşillik alalım, barsaklarımızı mutlu edelim
Eki Görüntüle 3219779
Günaydın kızlarBugün yine görevli olarak çalışacağım yardım dağıtımında. Şu an kahvemi içiyorum. Çok vaktim olmadığı için 15 dklık bir video ile başlayacağım güne.
Afiyet olsun canım17.03.2023 menüm
Sabah
Yulaflı kuru meyveli süt
Öğle
Köfte
Salata
Ayran
Akşam
Kabak yemeği
Bir tabak makarna
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş
Zipzip- Cordelia Hallederiz
Afiyet olsun kaptanım bilgi işin teşekkürlerBuyrunuz misler gibi kahvaltılık tarifi;
-1 yumurta
-kıvam verecek kadar süt
Eki Görüntüle 3219779
Kolay gelsin kaptanımSporumu yaptım, ter içinde kaldımTostumu, bir galon filtre kahvemi ve ne olur ne olmaz diye 1 avuç cevizimi aldım, hazırlanıp hemen çıkmam lazım. Fırsat buldukça gelmeye çalışacağım
Geç yemiştim elmayla kapattım günüBaska katılmak isteyen olmamis secme sirasi Kırmızı takimdaydi Kırmızı takima ekliyorumHallederiz kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim
Görürsün diyetine ve sporuna dikkat edersen
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam yemek yememissin
Afiyet olsun Elhoşumm ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın Elhoşumm ❤
Hayirli gunler canim❤
Günaydın kaptanim kolay gelsin❤
Günaydın canim❤
Eline sağlık kaptanim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydin,afiyet olsun,Günaydın kızlar sabah kızımı kursa götürdüm geldim yağışlı havada biraz sabah yürüyüşü yaptım sonra kahvaltı yaptım şimdi rahatça çayımı içebilirim
Günaydın canim❤Günaydın
Günaydın canim❤Günaydin Kizlargüzel bir haftasonu olsun. Benim bugun günüm var hatta sira bende ev sahibi olarak hizmet ederken cok yiyemem insallah ama abartmiycam cnkü cumaya güzel bi elsi gelmek niyetim
Günaydın canim ❤Günaydın huzurlu haftasonları
Günaydın kaptanimgünaydın kızlar mutlu, huzurlu, keyifli ve afiyette ama iştahsız bir haftasonu diliyorumEki Görüntüle 3219843
Günaydın canim afiyet olsun❤Günaydın kızlar sabah kızımı kursa götürdüm geldim yağışlı havada biraz sabah yürüyüşü yaptım sonra kahvaltı yaptım şimdi rahatça çayımı içebilirim
Canim zipzipim tesekkur ederiz, motive kaynagimizHallederiz
sara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan
S Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
60kiloyum
M Meryem1306
G Goklerce
Jasminium84
aypare ackerman
menekse_kokusu
kackaloribu
@Willemijn-
Kızlar bugün adim yarışı başlıyor ve en az 6000 adım atıyoruz
Adım bildirimlerinizi örnekteki gibi yazarakCordelia kaptanimizi etiketlemeyi unutmayın ❤❤
18 Mart Cumartesi
499 adım
Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?