- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Gecen senelerde oruc tutanlar icin 3 4 gibi bildirim yapilsin diyorduk ama tartilmak isteyen tartilabilir kendi kararinTamam peki daha gec bildirmeye hakkimiz var mi? Hakka giremem .
Selam ablacim iyiyim sen nasilsinSelamlar hanımlar ne habersiniz geç kldım bugün biraz
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Orucsan bekledikce arti gelmezsin kiZipzip- ben saat 1 e 1 kala gibi tarti fotomu cektim, hazır . Haksizlik olmaz dersen 4 ten sonra yine tartilirim napayim, arti gelicem diye korkuyorum
Bende iyiyim sağol kuzumSelam ablacim iyiyim sen nasilsin
Geçmiş olsunMerhaba kızlar
Kaç gündür hastanelerdeyim yine.hipoglisemi olmuşum.neden oldu anlamadım. Vitamin eksikleri için ilaç verildi.Tartiyi nasıl yapıyoruz bugün?
Var canım 5 e kadar bildirebilirsiniz.Zipzip- Ramazana özel, daha gec saatte bildirme hakkimiz varsa bekleyeyim
Bu mesaji goren arkAdaslar da cevaplayanilir
Acil cunku
Canım sahur 5.30 olduğu için 5 e kadar bekleyelim diyorum. Bu arada listelerle uğraşma. Evdeyim işim yok.Gecen senelerde oruc tutanlar icin 3 4 gibi bildirim yapilsin diyorduk ama tartilmak isteyen tartilabilir kendi kararin
Ben sonuclari 8 9 gibi hazirlayacagim iftar sitresiyle burda vakit harcayamam
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤
Sabit olmanda güzel. Diyet yapamasan da kontrol altında tut canımGeçen cuma 70.3
Bu cuma 70.3 sabitim
Zipzip- Hallederiz
Master fite devam etmeyeceğim. Bu emzirme temposunda maalesef diyet yapamıyorum. Takımları da olumsuz etkilemek istemiyorum. Eğer sarı takım olacaksa spor ile katkı sağlamak istiyorum
Haftaya güzel eksiyle gelirsin. Oturur canım.Günaydın kızlar
Geçen cuma:74.7
bugün:75
300 g almışım maalesef. hedefim az da olsa her hafta eksi olmaktı ancak henüz evime gidemedim. düzen oturtamadım. onunla ilgili olabilir belki de
herkese hayırlı RamazanlarEki Görüntüle 3222821
Bravo güzel annemiz ,
Harikasın kalorican.
Olsun canım. Sağlık olsun üzülmeBen yazılması gerektiği gibi adımları tarih vs yazmamışım hatta gurupları karıştırdım sanırımCordelia çok üzgünüm ben hep adımların fotosunu atmışım hiç yazmamışım daha yeni fark ettim canım
Vavvv gözlerim kamaştı
İyidir canım.Selamlar hanımlar ne habersiniz geç kldım bugün biraz
MuhteşemmmmmKilo Bildirimi
Geçen hafta: 84.5 kg
Pazartesi: 84 kg
Bu hafta: 83.2 kg
Fark: 1.300 kg
Yüzde: 0.70
Zipzip- Cordelia Hallederiz
Geçmiş olsun canım. Vazgeçme diyetten.Selam kızlar geçen hafta başlangıç yapacaktim ama olmadı bugün de fırsatım olmadı daha erken bildirmeye en son kactim burda bilmiyorum ama fazlaca aldım vermem gerek bayrama kadar birazını dün rahatsızdım biraz aksam bulanti, halsizlik, üşüme sikayetiyle bi serum yedim biraz daha iyiyim simdilik halsizlik tam geçmese de oğlandan fırsat buldukça dinleniyorum yarın niyetlenmis olurum inşAllah
Güncelleme simdi baktim vki profilin altinda 75.95 yaziyomus en son +1.35 yani
Harikasın İlknur um
Allah şifa versin canımMerhaba kızlar
Kaç gündür hastanelerdeyim yine.hipoglisemi olmuşum.neden oldu anlamadım. Vitamin eksikleri için ilaç verildi.Tartiyi nasıl yapıyoruz bugün?
Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?