Eline sağlık kaptanim gecmis olsun❤yulaf kepeğine ve ayrıca akdarı ununa psillium ekleyip iki çeşit krep yapayım dedim başım döndü valla. pişmek bilmedi. sinirim bozuldu. liften mi kaynaklı oldu anlamadım kreplerin içi pişmedi. başım ağrıyor şu an
saolEline sağlık kaptanim gecmis olsun❤
Güzel bi incir bulursam deneyeceğim canım.Ablacım inciri denedin mi?
Kendimle cebelleşirken bunu okumak çok iyi geldiGünaydın kızlar. Telefonumda sıkıntı var, bütün mesajları düzgünce okuyamadım bile. Bir de her bildirime tıkladığımda reklam geliyor, virüs gibi kalıyor ekranımda
Bütün takımımı, kilo veren, gayret gösteren, emek harcayan herkesi kutluyorum. İş güç arasında elimden geldiğince burda olmaya çalıştım, umarım herkesi memnun edebilmişimdirMartın bitmesine az kaldı, bahar kapıda… montları, hırkaları, kalın sweetleri, kazakları çıkarmaya hazırlayın kendinizi. Ben gençlik zamanlarında psikoloğa giderken bana çok güzel bir yöntem önermişti, uzun zamandır benimde rafa kaldırdığım bir yöntem. ‘Eline bir kalem ve kağıt al ve sayfayı ikiye böl. Bir bölümüne seni mutlu eden şeyleri, diğerine mutsuz eden şeyleri yaz.’ yazıp götürmüştüm ve memnuniyetsiz şekilde vermiştim. Bakmamıştı bile, hiç okumadı. ‘O kadar yazdım bir işe yaramadı sanırım’ demiştim. ‘Yoo… Ben, kendini ne kadar tanıdığın konusunda gözlem yapmak isterken senin de kendini hatırlamanı istedim.’ demişti. ‘İsteseydim sorabilirdim ama cevapların kendini ispatlamak için verilmişte olabilirdi, ben soruları senin kendine sormanı ve dürüstçe cevaplamanı istedim.’ demişti. Canım benim ya…
Bende aynı şeyi size tavsiye ediyorum. Elinize bir kağıt alın lütfen, sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyleri yazın. Allah cümlemize uzun ömür versin ama lütfen, vaktimiz varken, sağlığımız yerindeyken ve bir şansımızın daha olmadığını bile bile çözümü elimizde olan şeyler için kırılmayalım, üzülmeyelim. İğneyi size, çuvaldızı kendime batırıyorum. Ben, beni mutlu edecek şeylerin peşinden koşmazsam bir başkasından bu özveriyi bekleyemem. En büyük şefkati kendimize gösteriyoruz tamam mı?
Afiyet olsun canim ❤25 Mart Cumartesi
Iftar:
1 Kase ezogelin corbasi
3 yk kaşığı bulgur pilavı
4 Tane köfte
2 sarma
1 kase yeşil salata
1 mercimek köftesi
1 elma 1 portakal
Su: 1,5 lt
Adim: 7733
Eki Görüntüle 3223753
Kinoalihatun Zipzip- Cordelia
Kolay gelsin canımSelam kızlar
Sabah büyük kızımın arkadaşlarıyla planı vardı onu götürdüm, öğlen geldik bu saate kadar yemekle uğrastim kayinvalidem bizde oldugu icin biraz ozenli olsun istedim
oruçken çok efor sarf etmek yoruyor canım. benim de bugün mutfakta başım döndüKızlar aşırı yoruldum, temizlik yaptım bugün inanın oruçlu iken çok zormuş
Aynen öyle canım, sana da geçmiş olsun...sanırım gaza gelip abarttım birazoruçken çok efor sarf etmek yoruyor canım. benim de bugün mutfakta başım döndü
Tamamdır kaptanım60kiloyum
Kinoalihatun
Yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı olarak
diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec iftardan önce bekliyorum
60kiloyum
M Meryem1306
Faunaa
Ladygreenlimo
Mavikus_
aypare ackerman
menekse_kokusu
Kinoalihatun
Hallederiz
Jasminium84
kackaloribu
G Goklerce
Zipzip-
S Suskunkardelen
Cordelia
Deenniizz
Fit mutlu anne
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Sağol canımKolay gelsin canım
Allah kolaylık versin kuzum, gerçekten öyle oruçluyken temizlik çok zor oluyorKızlar aşırı yoruldum, temizlik yaptım bugün inanın oruçlu iken çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?