- 5 Haziran 2021
- 5.036
- 20.959
- 298
Rabbim yar ve yardımcınız olsunöyle zor ki
günlerdir okuyorum yazacak kelime bulamıyorum
Mekanı cennet olsun yavrumundiğer öğrencilere ulaştınız mi?
Biz burda yiyemez içemez hatamazken birebir bunları yaşadınız,kolay değilRabbim bir an önce atlatabilmenizi nasip etsin çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun,eviniz hasarliysa hiç risk almayın canım artcilar devam ediyor
Ah ne desem kiyukarı çıksan uyuyamayacaksin aşağı insen duramayacaksin
keşke doğru ya da yanlış ortak bir karar alabilmiş olsaydınız en azından içiniz rahat ederdi bı nebze
en son çocukları zorla da olsa indireceğim demiştin ne yaptınız dün gece?
Jasminium84 sizin durumlar nasıl haber var mı?
Lavinia_98 siz nasılsınız?
@Bal0ncuk canım merak ediyorum iyi misiniz?
@D U T siz nasılsınız?
@Toprak_ Kokusu ne karar verdin canım?
Yıllardır baş etmeye çalışıyorum. Gece sabah kesin delirmiş olarak uyanacağım,annem arıyor şu an kesin abim öldü.Eşim eve geç kaldı ya kaza geçirdiyse gibi kaygılarım oldu. Burda anlatamayacağımdan çok daha fazlası hatta. Ama baş etmeyi yeni yeni öğreniyorum. Kendimi yormaya çalışıyorum. Spor,yürüyüş,meşgale. Yoksa sabaha kadar beynim susmuyor. Hastalık araştırmaları,felaket senaryoları hepsi mevcut. Biz doğru sinyalleri vermeye gayret edelim. İlaç tedavisi çok kıymetli. Lakin yeterli değil. Öksürük için ilacı içiyoruz mesela ama yine de vitamin almaya,bitki çayları içmeye kendimizi üşütmemeye çalışıyoruz değil mi?Buda öyle.
Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın .Evde soba açıkken dua ediyorum bı sıcaklık usuyenlere gitsin diye inşaallah kabul olur
Allah yardımciniz olsun canim cok zor gerçekten![]()
Sağolun kızlar Allah' razı olsun can sağlığımız yerinde ona şükür bugünlerde geçer elbetKıyamam![]()