çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzucuğa. şimdi nasıl?Kızlar selamlar. 2 gündür çocukla beraber gidip geliyoruz işe. Ateşimiz 38 i vuruyor her gün, burnumuz taa beyninden tıkalıkilo bildirimi yapıp, eksiklerimi tamamlayıp izin isteyeceğim sizden.
Kilo bildirimi:
Geçen cuma :86,8
Bu cuma :85,85
Fark : 950 gr
30 mart perşembe menüler
Sahur
1 kase çorba,
1 dilim ekmek,
1 kase yoğurt.
Regl oldum
Öğlen 12.00
1 dilim pizza.
Akşam 17.30
1 kase işkembe çorbası,
1 tabak türlü,
1 kase yoğurt,
3 hurma.
Su:1,5 ltZipzip- Kinoalihatun
Kızlar selamlar. 2 gündür çocukla beraber gidip geliyoruz işe. Ateşimiz 38 i vuruyor her gün, burnumuz taa beyninden tıkalıkilo bildirimi yapıp, eksiklerimi tamamlayıp izin isteyeceğim sizden.
Kilo bildirimi:
Geçen cuma :86,8
Bu cuma :85,85
Fark : 950 gr
30 mart perşembe menüler
Sahur
1 kase çorba,
1 dilim ekmek,
1 kase yoğurt.
Regl oldum
Öğlen 12.00
1 dilim pizza.
Akşam 17.30
1 kase işkembe çorbası,
1 tabak türlü,
1 kase yoğurt,
3 hurma.
Su:1,5 ltZipzip- Kinoalihatun
Selam kızlar
Gecen hafta:70.3
Bugün:70.1
Fark:-200 Gr. Zipzip- Kinoalihatun Cordelia Eki Görüntüle 3226163
kızlar eksileriniz çok güzel tebrik ederim herkesiBildirimi yapıp sofrayı hazırlayacağım hemen sonra mesajlara dönerim kızlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,45
Fark: 350 gr
Yüzde: 0,55
Eki Görüntüle 3226175
Zipzip- Kinoalihatun
Kaptanım üzgünüm hedefime ulaşmak için elimden geleni yaptım ama olmadı anlamadım galiba ödem oldu biraz da kabızlıktan dolayı şişkinlik hissediyorumkızlar eksileriniz çok güzel tebrik ederim herkesi
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤Bildirimi yapıp sofrayı hazırlayacağım hemen sonra mesajlara dönerim kızlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,45
Fark: 350 gr
Yüzde: 0,55
Eki Görüntüle 3226175
Zipzip- Kinoalihatun
Tamam canim yesile eklerimCuma kilo bildirimi 78.6
Zipzip- kaptanim bu hafta yarismak istiyorum ama adim zorunlu olmayan grupta sanirim yesil takim sahurdan sonra biraz vakit gecsin diye bekledim haftaya persembe yaparim bildirimimi
Eki Görüntüle 3226180
geçmiş olsun neyin var canım? ben de seni merak ettim. ortalarda görünmedin.Merhaba kızlar.oncelikle mavi takımı hakkıyla yönetmedigim için özür dilerim.Bazi sağlık problemlerim çıktı malesef.onlarla uğraşıyorum.
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar.oncelikle mavi takımı hakkıyla yönetmedigim için özür dilerim.Bazi sağlık problemlerim çıktı malesef.onlarla uğraşıyorum.
Tamam canim ❤
meryemcim öyle deme üzülme sakınKaptanım üzgünüm hedefime ulaşmak için elimden geleni yaptım ama olmadı anlamadım galiba ödem oldu biraz da kabızlıktan dolayı şişkinlik hissediyorum
tebrikler canımGeçen hafta:83.6
Bu hafta:83.1
Fark:500 GrEki Görüntüle 3226183
Zipzip- kaptanım yeşil takıma geçeyim bu hafta.biraz toparlanma lazım
İnşallah bakalım bir kez olsun bir hafta iki kilo vermek istiyorum artık inada bindimeryemcim öyle deme üzülme sakınevet belki daha iyi olabilirdi ama olsun yine de eksin gayet güzel. ben de bu hafta rahat 2 kilo verirdim ama kendimi tutamadım akşamları gördün tatlı yedim. hurma, dün akşam çikolata, ne bileyim çekirdek, pilav makarna... ama 1.2 kilo verdim ve çok şükür diyorum. sen de öyle de. haftaya daha iyi veririz
Guzel eksi tebrik ederim kaptanimGeçen hafta:83.6
Bu hafta:83.1
Fark:500 GrEki Görüntüle 3226183
Zipzip- kaptanım yeşil takıma geçeyim bu hafta.biraz toparlanma lazım
Hipoglisemi var oruç tutma demişti Dr .inat ettim.birazda zorladım Spor falan.dr haklıymış canım sağol.geçmiş olsun neyin var canım? ben de seni merak ettim. ortalarda görünmedin.
Sağol kaptanımGecmis olsun canim
işte böyle ollllİnşallah bakalım bir kez olsun bir hafta iki kilo vermek istiyorum artık inada bindi
canım bende de reaktif hipoglisemi var. bana da uygun görmüyorlar. ama ben sahurlarımı ekmeksiz, tatlısız yaptım. çok rahat tuttum. en fazla glisemik indeksi 15 olan yulaf kepeğinden lavaş yedim. 2 gecedir de 1,5 adet karabuğay patlağı. sahurlarda hep yumurtam, peynirim, zeytinim, cevizim salatam oldu. hiç sorun yaşamadım.Hipoglisemi var oruç tutma demişti Dr .inat ettim.birazda zorladım Spor falan.dr haklıymış canım sağol.
Sağol kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?