Sahuru yaptim bir takima bakayim dedim gunduz kendime gelemiyorum bende
Hoş buldum tatlım.Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤
Hosgeldin Elhoşumm
Afiyet olsun canımSahuru yaptim bir takima bakayim dedim gunduz kendime gelemiyorum bende
İyiyim ablacim sen nasılsın yarim saat once seni düşünmüştüm gunduz yazarim derken simdi karşılaştıkHoş buldum tatlım.Ne haber güzellik?
Amin ablacimAfiyet olsun canımAllah şimdiden kabul etsin. Ben de gece bakıyorum size.
Hep iyi ol güzel kaptanım.İyiyim ablacim sen nasılsın yarim saat once seni düşünmüştüm gunduz yazarim derken simdi karşılaştık
Ha ha hepimiz aynı durumdayız galiba. Gece uyumayan bir insandım şimdi sabahçı oldum.Evdeyim tatlım
Bu aralar uyku problemi yaşıyorum. Sabah yedide uyuyup öğleye doğru uyanıyorum Allah affetsin biraz uykuya tutturuyorum orucu ama elimde değil.Biyolojik saat şaştı iyice.
Günaydın helal olsun işte fedakâr, işte vefalı, işte zeki ahlaklı Türk kadınıGünaydın kizlar, güzel bir hafta diliyorum
Erken kalktım spor yapmak için,dün yatmadan önceki sporum uykumu bölük pörçük etti
Bir mi
100 gr daha gittiOo çok güzel ,hızlı başlamışsın canımhadi bu hafta çok güzel bir eksi patlat gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?