Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar![]()
![]()
Cok guzel sonuc canim
Cok guzel sonuc canim tebrik ederim emojiler bende solgun gozukuyor ve aktif degil nedense
Teşekkür ederimm kaptanımGünaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Günaydın ablacim ❤
Teşekkür ederim maviş kaptanımCok guzel sonuc canim
Cok guzel sonuc canim tebrik ederim emojiler bende solgun gozukuyor ve aktif degil nedense
Dün kahvaltı menüsü karbonhidrat ağırlıklıydı ancak bu kadarla sınırlı kalabildimMenekşe kokulu yarim neettin sen.
Kahvaltı da kaçamaksiz olaydı muhteşem olacaktı.
Afiyet olsun canım. Önümüzdeki dört gün çok güzel kahvaltılar bekliyorumsöz ver kaptanına. Akşam ve aralar süper.
suyu da artır tamamdır.
![]()
Güzel bir çorbaEvde nevar sa yapabilirsin aslında
Kırmızı Mercimek
Taze soğan
Kurusoğan
DEreotu
Maydanoz
PUlbiber
Karabiber
Zerdeçal 1ç.k ucu kadar
Az tuz
Yumusayaa kadar iyice pisir blender yap tamam ben cok seviyorum bunu bulgurda koyuyolar ama genede kalorisi var diye koymadım
Emoji bıraktığımız ekranda üçlü noktalar var sagdan ilk uclu noktaya tıkladığında [ ] bu isareti göreceksin ona tikladiginda duzelecekCok guzel sonuc canim
Günaydın canim takimlar cuma kuruluyor cumaya ekleriz senideGunaydın kızlar bugun bende başlıyorum takıma falan gireekmiyim
Günaydın canimgünaydın kızlar![]()
Günaydın guzel eksi tebrik ederim canim ❤Günaayydııınn
11 Mayıs 78.5 ile guruptan bir gün önce başlamıştım
12 Mayıs 77.6 idim
15 Mayıs 76.7 olmuşum
3 günde 900 gram gitmiş
Toplamda 1.8 vermişim
Eki Görüntüle 3247658
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim ❤