Aslında okuldan geldiğimde açlıktan gözüm dönmüştü bi ekmek yerdim normalde ama dedim yok Mina bugün yeni hayatının ilk günü yapma.Abooo baya az tükettinn enerjiler nasıll
Sonra erken uyudunmu hicbirseycik olmazzzAslında okuldan geldiğimde açlıktan gözüm dönmüştü bi ekmek yerdim normalde ama dedim yok Mina bugün yeni hayatının ilk günü yapma.
Koca marulu yıkadım abartısız yarısını yemisimdir. Ekmek gibi semizotunu arasina koyup koyup yedim. Şu an baya tokum.
Bi de akşamdan detoks suyum var. Yatana kadar onu bitirecem inşallah
Oh ne güzel suyu görmek terapi gibi oldu banaKaybettigim arkadaşımben varım yeterse
Yürüyüşe çıkmıştım. Sahilde moladan sesleniyorum. Su çok güsel
Regl etkisidir kuzum. Eski haline bir an önce dönmeni dilerim.Yaaaaa harikasınnn beee ablammm bi yürüyüşe çıkamadım bende dünden beri dogru düzgün adımıda bitiremedim halsizim
Afiyet olsun Mina. Burada olmak sorumluluğu artırıyor. Daha da iyi ilerliyeceksin. Marul uyku yapar miniğin yoksa güzel bir uyku çekersin.Aslında okuldan geldiğimde açlıktan gözüm dönmüştü bi ekmek yerdim normalde ama dedim yok Mina bugün yeni hayatının ilk günü yapma.
Koca marulu yıkadım abartısız yarısını yemisimdir. Ekmek gibi semizotunu arasina koyup koyup yedim. Şu an baya tokum.
Bi de akşamdan detoks suyum var. Yatana kadar onu bitirecem inşallah
Her daim kendini iyi hissetmeni dilerim Tesnimcim.Oh ne güzel suyu görmek terapi gibi oldu bana
Afiyet olsun menekşemSelamm
16 mayıs menüm
9.30 2 dilim tbe 2 dilim kaşar 1 hindi füme ile tost 5 zeytin bol yeşillik salatalık domates 1 kahve
11.30 1 elma 10 fındık
14.00 1yumurta ile soğanlı yumurta 3 zeytin Yeşillik 1 dilim tbe
15.30 1 hurma 5 fındık
17.00 et döner avuç içi kadar pide yoğurt
17.30 1 top dondurma
2.5 litre su
15.000 adımZipzip- Cordelia Elhan
Insaallahh bitanemmRegl etkisidir kuzum. Eski haline bir an önce dönmeni dilerim.
Biraz gec oluyor cevabim ama uzgunum migrosa bakmadim sanirim.Mavikus_ canım migrosa gittinmi orda mutlaka oluyodurr
Buarada teşekkür ederim beni aldığın için yanıltmayacağımm cumaya bomba hedef gelecek
Canim 21 gunmus ama ne kadar yapilabilirse kar bence21 gün mü tüketcez bunu kaptanımm
Afiyet olsun canim cok guzel.menuMavikus_ Zipzip- Cordelia
15 Mayıs 2023
sabah 11.00
10 çiğ kuruyemiş
öğlen 12.10
1 yumurta, peynir, 11 zeytin, söğüş salata, 1 simit
aralarda
2-3 kare bitter çikolata
10 minnak çekirdekli galeta
akşam 18.40
3 yk kıymalı taze fasulye
etli dolma (1 kabak, 2 patlıcan)
salata
1 dilim sorgum ekmeği
ara
5 erik
yatana kadar 1,5 lt su
Afiyet olsun canim haftasonu bol kalorili gecmis haftaici toparlayacagini dusunuyorum 4 gun dikkat edersen guzel bir eksi gorebiliriz.13 Mayıs cumartesi menüsu
Kahvaltı
Omlet, domates,salatalık, marul, 2 poğaçazeytin peynir
Ara kahve,pestil
Akşam
Etli ekmek roka,domates(disardaydim)
14 Mayıs Pazar
Kahvaltı
1 simit, domates salatalık,zeytin ,peynir,yesillik
Kahve, incir kurusu
Akşam (temizlik yaptim hazır yemek diye dolaptan çıkardım) mantı bol yoğurtlu
İki günün menüsü kilo alma menüsü oldu ne yazık ki
15 Mayıs menüm
Kahvaltı
Omlet,domates,marilul,zeytin,peynir,çeyrek simit,tahin pekmez,ceviz
Ara filtre kahve,kabak cekirdegi
Aksam
1kase tavuk çorbası, bir kase salata, 4 YK yogurt2,5 lt su bitki cayi
Cumartesi adimim:5920
Pazar adimim:6565
Bugün 7177
Cordelia Mavikus_ Zipzip-
Guzel menu canim afiyet olsun.İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
İki sahanda yumurta
Oglen
Üç kaşık pilav
Ara
Kayısı erik şeftali (cok fena şişkinliğim var)
Akşam
Bir tabak tavuklu mantar sote
1.5 litre su
Hosgeldin canim aramizaİyi akşamlar arkadaşlar, ben de katılabilir miyim aranıza
Cok guzel menu kaptanim afiyet olsun16 Mayıs
12.00 Kaşarlı omlet, marul, salatalık domates,ceviz, zeytin, kuru kayısı
13.00 Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık taze fasulye, iki kaşık pirinç pilavı, salata
İki buçuk litre su , detoks suyu
Adım 7219
Cordelia Zipzip- Mavikus_
Eki Görüntüle 3248462
Degistirilebiliyor mu pili acaba canimtelefona program yukle dene istersen devamli yaninda tasiyabilirsen.Saat uzun zamandır kullanılmiyordu şarzi çabuk bitmeye başlamış normalde bütün gün dayanmasi lazım pili bozuldu sanirim
Yok canim estagfurullah ne ozuru . Yeni isinin olmamasina uzuldum .insanin sevmedigi ortamda calismasi zor bir durum maalesef ama hic belli.olmaz canim ummadigin bir yrden bur kapi acilir ve tam da istedigin gibi bir yer olur insallah .Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Umudunu kaybetme canim benim.selam kızlar
dün moralim çok bozuktu.
işimle ilgili bir değişiklik yapacaktım, kesin kararlıydım ve gideceğim de kesin gibiydi.
o yüzden mevcut işyerimde mutsuz olduğum için bu bekleyiş beni heyecanlandırıyor ve bi nebze olsun mutlu olmama sebep oluyordu.
dün ne yazık ki kesin gözüyle baktığım yerin, kesin olarak olamayacağını öğrendim ve çok ama çok mutsuz oldum.
çünkü gerçekten mevcut işyerimdeki haksızlıklar, değer görmemek beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor.
hala tam toparlayamadım, sanıyorum ki bir süre buna da alışana kadar mutsuzluğum az da olsa devam edecek ancak tabii ki bu konuda kendimi cezalandırıp beslenmemi bozmayacağım
Mavikus_ sevgili kaptanım senden de çok özür diliyorum adım ve menü eksiğimiz oldu benim yüzümden ama en azından bundan sonraki günlerde telafi etmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?