Ayyy dimii şoktayımmmm bide yoğurt kürü hepten işe yarıyor zerdeçal zercefil falan acayip yakıyor limon da sıktım
O birşey değilll yağlı şeyler yememek lazım sadeceTabisiii ben dün 15 te kapattım ama işte ayran içtim bitki çayı sabahtan kalma az peynir vardı sadece peynir yedim
Ayy ablamm 1hafta durulmuştu buraya geldikten sonra güzelce verdim ayy cok mutlu yum nerdeyse 74 de yaklastım 76 durulmaktan çok sıkılmıştım
GUnaydin canim yok canim estagfurullah cok gecmis olsun sifa diliyorum sizeGünaydın Kizlar
Mavikus_ um özür dilerim aktif olamadım, evcek hastayız kızım ana sınıfından getirdi ama onun bı gün falan ya sürdü ya sürmedi sonra eşim sonra ben sonra bebek sonra oğlum derken bı hayli zor oldu çocuklar bı günde atlattı ama eşimle ben hafta sonundan beri surunuyoruz bı geçmedi antibiyotik kullanmamıza rağmen eksideyim birazdan paylaşım yaparım,pek yiyip icemedim zaten.
Zipzip- im masterfitte olmayacagim bu hafta, önce toparlamistim takımımı da kötü etkilemek istemiyorum
Tebrik ederim canım harikasınAslında dün dayanamadım tartmıştım 74.7 idim sanırım regl sisliğim acayip siştim 1 kilo 3gram mi ne vermiş durumdayım
Teşekkür ederim canım, takımı etkilemiyor ama bildirimleri etkiliyor diye biliyorum.O yüzden o takımlarda da olayım diyemedim.En azından iyileşene kadarGUnaydin canim yok canim estagfurullah cok gecmis olsun sifa diliyorum sizeistersen sari yada yesil takimda olabilirsin canim onlar grubu etkilemiyor sanirim.
Teşekkür ederim askommTebrik ederim canım harikasın
Ben tam bilmiyorum canim kaptanlarim gorurse bilgi verirler. Sende haklisin iyilesip baslarsin insallah.Teşekkür ederim canım, takımı etkilemiyor ama bildirimleri etkiliyor diye biliyorum.O yüzden o takımlarda da olayım diyemedim.En azından iyileşene kadarpazar günü instagramda Rabia Asude Kutlu diye bir bayan var.Onun 10 günlük Mayıs ayı programını satın almıştım.Onu da uygulayamadim.iyileseyim bakacağım insallah
Buraya canım
Kaptanim tebrik ederim cok guzel vermissin . Senin de 19 mayis genclik ve spor bayramin kutlu olsun
Sarı ve yeşil takımlari etkilemiyor canım. Sarı takimin sadece spor bildirimi etkiliyor. O da çok önemli değil.Teşekkür ederim canım, takımı etkilemiyor ama bildirimleri etkiliyor diye biliyorum.O yüzden o takımlarda da olayım diyemedim.En azından iyileşene kadarpazar günü instagramda Rabia Asude Kutlu diye bir bayan var.Onun 10 günlük Mayıs ayı programını satın almıştım.Onu da uygulayamadim.iyileseyim bakacağım insallah
Sağ ol kaptanım.Kaptanim tebrik ederim cok guzel vermissin . Senin de 19 mayis genclik ve spor bayramin kutlu olsun
Menekşeme bakar mısınız
Çok sevindim canımAyy ablamm 1hafta durulmuştu buraya geldikten sonra güzelce verdim ayy cok mutlu yum nerdeyse 74 de yaklastım 76 durulmaktan çok sıkılmıştımiyiki yemedim birşey arada açlık veriyodu ama kızım sağolsun unutturuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?