Bilge kaptanımYok hayır yeme canımm baya seyler yemissin çünkü bol su iç istersen zerdeçallı zencefilli limon yoğurt kürü yapabilirsin
Emziriyorsan yeme tabibende emziriyorum amaa kızım11bucuk aylık olunca saldım
Diyet isler cok yapmışımdır halam cok giderdi diyete bende ona uyardım yapardım ezberimde kalmış herşey
Teşekkür ederim canımyeni gördüm kusura bakma canım. eline, emeğine sağlık
yok kuzum misafirler kafamın içindeMisafirlermi geleyy
Emziriyorum canim bebeğim 5.5 aylık.. ödem atıcı şeyler kullanmıyorum..Yok hayır yeme canımm baya seyler yemissin çünkü bol su iç istersen zerdeçallı zencefilli limon yoğurt kürü yapabilirsin
Emziriyorsan yeme tabibende emziriyorum amaa kızım11bucuk aylık olunca saldım
Diyet isler cok yapmışımdır halam cok giderdi diyete bende ona uyardım yapardım ezberimde kalmış herşey
Yaaa bebeyi yeriimm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallahhEmziriyorum canim bebeğim 5.5 aylık.. ödem atıcı şeyler kullanmıyorum..Ben de daha önce diyetisyene gitmiştim çok memnun kalmıştım.. şimdi yavaş yavaş onun listelerine dönmeye çalışıyorum aklımda kaldığı kadarıyla
TAmam canım nasıl istersennyok kuzum misafirler kafamın içindegündem çok yoruyor beni. gerginim.... tabi işlerim de var. şu an için takıma girmeyeyim ama dikkat etmeye çalışacağım.
Böyle gidersen çok çabuk forma gireceğine eminimZayıflamak istiyorum ben makyözüm oyuncularla çalışıyorum ve şık olmam güzel gözükmem gerekiyo kilo alınca eşofmanla gidiyorum sete buda beni mutsuz ediyo
Birlikte başaracağızzzozlemon
FirstLady_
@suspushanimcim
@Suskunkardelen
@Kevssooo
@Tesnim1903
Hosgeldiniz kirmizi takima kizlar . Gexen hafta cok guzel kilolar verdik bu haftada kopmuyoruz yarisa devam cok daha guzel kilolar verip yaza incecik girecegiz insallah.
Gecen hafta dostluk havasindaydi ama sanki bu hafta biraz rekabet olacak gibi hadi bakalim kizlar mavi takima kim daha cok kilo verecek gosterelim hepimize guveniyorum basaracagiz
Çok da emin olmayın benceeMaviş takım bu hafta sizi ezip geçecekeriyen yağlarimizdan ayağınız kayıp bir yerlerinizi incitmeyin
Doğru söylüyorsun tatlım. Kalkıp su içeyim , hareket edeyim.Çok da emin olmayın bencee
Doğru söylüyorsun tatlım. Kalkıp su içeyim , hareket edeyim.
Ayyy beni yalnız bulmuşlardı canımÇok da emin olmayın bencee
Beni listeye ekleyebilir misinizMasterfit Listemiz
Jou
Elhan
FirstLady_
ozlemon
@Jasminium84
@Tesnim1903
@MAKE UP_
menekse_kokusu
@Kevssooo
@Suskunkardelen
@Meryem1306
60kiloyum
@suspushanimcim
Yeni etabimizda bu listeye dahil olmayacak arkadaşlarimiz yazarsa sevinirim
Veya eklenmesini isteyen varsa
Kusursuz bir menü olmuş canım afiyetler olsun20 Mayıs Cumartesi
Sabah
Omlet(1yumurta ile) 3 çatal patates kızartma, 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, biber, yeşillik, 1 dl ekmek
Ara
3 kare bitter çikolata, 1 fincan kahve
Akşam
1 tabak yeşil fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek
Ara
1 hurma
Su:2 lt
Spor: 30 dk leslie(yağmurdan yürüyüşe çıkamadım)Mavikus_ Cordelia Zipzip-
Hiç birimiz yalnız değiliz bilessinizzzAyyy beni yalnız bulmuşlardı canımyetişmişsin imdadıma
Serbest still olarak ekleyelim canım. Menü bildirimini bekliyorum.Beni listeye ekleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?