- 5 Haziran 2021
- 5.041
- 20.966
- 298
Bir gun un sonu yine açım amaBende çok açım çooookkkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gun un sonu yine açım amaBende çok açım çooookkkk![]()
Vallahaa lavim diyet isi cok zorrr tek sorunumuz bu olsun bosverBir gun un sonu yine açım ama![]()
Kızzz yorumlara bakınca koymayanda varmış koymasanda olur hatta taze zencefil yoksa tozunu kullanabilirsin ben tozu kullandım nanede koymadım nanede lezzet verir aslındaŞey düşündürdü. Taze nane safra kesesi için falanndiyor. Benim safra kesem yokta sıkıntı yaratırmı![]()
Koymadan bir denerim yada bir iki yaprak atarım bakalımKızzz yorumlara bakınca koymayanda varmış koymasanda olur hatta taze zencefil yoksa tozunu kullanabilirsin ben tozu kullandım nanede koymadım nanede lezzet verir aslında
@Sofiasofia Sofia gel canım burası da çok güzel motive ediyor beni. Özellikle bu menü paylaşımlarını görünce bende yapacağım diyorum![]()
Hahaha tamamm o is sendeKoymadan bir denerim yada bir iki yaprak atarım bakalım![]()
Bir yerden kaçırınca hemen yakalamak lazimNe iyi yapmışsın maşallah![]()
Hoş geldin sofiacımTamamdır ben de burdayım![]()
Hoşgeldin canımm, ah bu erkekler! Gerçekten fazlaca yeyip kilo almamaları moral bozucuKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedikce kilo almayan eşe uymak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı ve aktif olabilmek, sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek
Cordelia @Zipzip-
Asıl mesele bu gerçekten.. Diyeti bir şekilde bozdukduktan sonra o motivasyonu devam ettirebilmek.. Benmde hemen modum düşüyor böyle bır durumda. Diyete devam edesim gelmiyor. Ama zorluyorumO cozutmalar ah
Ama o aşamadada cozuttuk diye salmamak en önemlisi aslında. Bugün yediysek sabah hiç bozmamış gibi devam![]()
Kesinlikle. Hep gece yemelerine uydumHoşgeldin canımm, ah bu erkekler! Gerçekten fazlaca yeyip kilo almamaları moral bozucu![]()
Gecmis olsun canim bizimkilerde. Kotu hala cabucak iyilessin cocuklarTünaydın kızlar❤
Sesim soluğum çıkmıyor, ehhhh iki tane yavru olunca hastalıklar peşpeşe geliyor çünkü
Geçen hafta büyük kızım hastaydı bu hafta başından beri de ufaklık kötü, beta olmuş ağır da geçiriyor gecesi gündüzüne girdi kuzumun
Ben de bu hengâmede iyi olmaya çalışıyorum, bol vitamin alıyorum ben de hastalanırsam bile hafif atlatayım diye, diyetime de dikkat etmeye çalışıyorum fena da değilim bence![]()
Düşürmeyelim burda birbirimizi destekleyelimAsıl mesele bu gerçekten.. Diyeti bir şekilde bozdukduktan sonra o motivasyonu devam ettirebilmek.. Benmde hemen modum düşüyor böyle bır durumda. Diyete devam edesim gelmiyor. Ama zorluyorum
Afiyet olsun canim bende cok severim
HOsgeldin canimSelam kızlar
Katılım varmı? Bende katılmak istiyorum 82 kiloyum malesef, kurban bayramına 72-73 olmam gerek
Sonrasında 6lı rakamlara inmek hedefim![]()
Afiyet olsun canim24 mayıs
Sabah;11.00
Zencefilli su
Maydanoz suyu
----
1 dilim peynir
Tereyağ
4ze zeytin
2 yumurtalı omlet maydanozlu dereotlu
Ara öğün.14.00
Karışık Kuruyemiş ve filtre kahve
Leslie 30dk
16.30
Dukan birası
Akşam yemeği; 17.30
İspanak yemeği 4 kaşık
Patlıcan köz kavurma 5 kaşık
2 ekmegin kenarları
2 itre su
Yatmadan yoğurt kürü
Adımı buara atamıyorum kızım.huysuz arabayada durmuyo maalesef![]()
Cordelia
Elhan
@Zipzip-