Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şey düşündürdü. Taze nane safra kesesi için falanndiyor. Benim safra kesem yokta sıkıntı yaratırmı 😅
Kızzz yorumlara bakınca koymayanda varmış koymasanda olur hatta taze zencefil yoksa tozunu kullanabilirsin ben tozu kullandım nanede koymadım nanede lezzet verir aslında

Kızzz yorumlara bakınca koymayanda varmış koymasanda olur hatta taze zencefil yoksa tozunu kullanabilirsin ben tozu kullandım nanede koymadım nanede lezzet verir aslında
Koymadan bir denerim yada bir iki yaprak atarım bakalım😂

Tamamdır ben de burdayım 🌹🌹
Hoş geldin sofiacım 🥰 şu katılım formunu doldur canım
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedikce kilo almayan eşe uymak 😒
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı ve aktif olabilmek, sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek 🙏🏼

Cordelia Cordelia @Zipzip-
Hoşgeldin canımm, ah bu erkekler! Gerçekten fazlaca yeyip kilo almamaları moral bozucu:işsiz:

O cozutmalar ah 🫣
Ama o aşamadada cozuttuk diye salmamak en önemlisi aslında. Bugün yediysek sabah hiç bozmamış gibi devam 💪🏼
Asıl mesele bu gerçekten.. Diyeti bir şekilde bozdukduktan sonra o motivasyonu devam ettirebilmek.. Benmde hemen modum düşüyor böyle bır durumda. Diyete devam edesim gelmiyor. Ama zorluyorum

Hoşgeldin canımm, ah bu erkekler! Gerçekten fazlaca yeyip kilo almamaları moral bozucu:işsiz:
Kesinlikle. Hep gece yemelerine uydum😕 şimdi bakıyorum gece uyurken karnım açsa öyle güzel ve kaliteli uyumuş oluyorum nedense 😬

Tünaydın kızlar 🥰

Sesim soluğum çıkmıyor, ehhhh iki tane yavru olunca hastalıklar peşpeşe geliyor çünkü 🙈

Geçen hafta büyük kızım hastaydı bu hafta başından beri de ufaklık kötü, beta olmuş ağır da geçiriyor gecesi gündüzüne girdi kuzumun 😔

Ben de bu hengâmede iyi olmaya çalışıyorum, bol vitamin alıyorum ben de hastalanırsam bile hafif atlatayım diye, diyetime de dikkat etmeye çalışıyorum fena da değilim bence 🤗
Gecmis olsun canim bizimkilerde. Kotu hala cabucak iyilessin cocuklar :dua:

Asıl mesele bu gerçekten.. Diyeti bir şekilde bozdukduktan sonra o motivasyonu devam ettirebilmek.. Benmde hemen modum düşüyor böyle bır durumda. Diyete devam edesim gelmiyor. Ama zorluyorum
Düşürmeyelim burda birbirimizi destekleyelim ☺️

24 Mayıs Çarşamba

Sabah
1 fincan granül kahve

Öğle
3 sigara böreği (fırında), 1 nektarı, 2 yenidünya

Ara
2 hurma, 5 kaju

Akşam
1 tabak fırında tavuklu patates, 3 yk pilav, salata

Su:2lt
Adım:10976 Elhan Elhan Mavikus_ Mavikus_ Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_20230524_210134.webp
    IMG_20230524_210134.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 25
24 mayıs

Sabah;11.00
Zencefilli su
Maydanoz suyu
----
1 dilim peynir
Tereyağ
4ze zeytin
2 yumurtalı omlet maydanozlu dereotlu

Ara öğün.14.00
Karışık Kuruyemiş ve filtre kahve
Leslie 30dk
16.30
Dukan birası

Akşam yemeği; 17.30
İspanak yemeği 4 kaşık
Patlıcan köz kavurma 5 kaşık
2 ekmegin kenarları

2 itre su

Yatmadan yoğurt kürü
Adımı buara atamıyorum kızım.huysuz arabayada durmuyo maalesef 😏😏 Cordelia Cordelia Elhan Elhan
@Zipzip-
Afiyet olsun canim:KK200:

Back
X