• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.
Yanii evett benide tanımayan var burda simdi dogru söylüyorsun 🎈

Nasılsın tatlım Hosgeldin 💋
İyiyim canım şükür sen nasılsın
Oy maşallah 🧿 zaman çok çabuk geçiyor. Kilo aldım diye üzülmüyorum bu yüzden yapacak bir şeyler olsun hayatımızda yeter ki...tek sıkıntı kıyafetler oluyor :işsiz: onun da çaresi yeni bir şey almıyorum nasılsa zayiflayavagim niye büyük beden alayım ki diyorum masraf etmemiş oluyorum. :KK48:
Ben daha küçük beden alamadim ya almaya fırsat kalmadan hamile kaldım😂

Haklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.
En önemli şey iki insanın birbirini anlayabilmesi.. Unutalım bu konuyu. Gel sarılalımm:KK60:

Merhaba kızlar bugün menüm
09.00 Türk kahvesi
12.00 yulaflı peynirli omlet yeşillik
15.00 1 kase ezogelin çorbası
16.00 Türk kahvesi
19.00 1 kase ezogelin çorbası, 4 kaşık Patlıcan oturtma, semizotu salatası
2 lt su
Harika bir menü :KK9::KK9:
Tebrikler sudansebep :nazar:
Yarın listeye girmeye hazır hissediyor musun kendini:KK68:

Lastikli pantolon, ipli eşofmanlarla aşk yasiyorum :süslü:
Hamilelik kıyafetlerinde oynama yapabilirsin tatlım :olamaz:
2 tane olan kıyafet var abla yıkayıp yıkayıp giyiyorum😂😂 şaka gibi büyük beden almamak için direniyorum kilo vericem nasılsa diye veremiyorum da gardolabim bomboş diyebilirim😅 bir gün doldurucam eminim

Back
X