- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Çok geçmiş olsun canımDün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Hastayken bile zayıflamayı düşünüyorum
Geçmiş olsun. Mikrop mu kaptin noldu? Sağlıklı ol keyifle zayıfla. Öyle deme kuzum.
Çok geçmiş olsunzayıflamak için hiç hasta olmamıza gerek yok sadece birazcık motivasyon
Çok geçmiş olsun önce sağlığını düşün bırak diyeti şuan ishal tehlikeli su kaybediyorsun
Bugün hiç icmedigim kadar sıvı aldım vücuduma. 1 lt serum gitti. 1 lt de ben içtim. Sabah probiyotik activiya. Öğlen muz akşam çubuk kraker.Geçmiş olsun bu ara salgın var diye duyuyorum
Bugün bir kisi daha köz patlıcan yedi hehehe
Afiyet olsun kukicim.Merhaba iyi akşamlar ilk menümü yazayım haydi bismillah
11:30 filtre kahve
16:30 yarım simit, ayran
18:30 6 kaşık etli enginar yemeği, 1 kase yoğurt
Evde değildim 16ya kadar o yüzden bugün böyle oldu. Suda dışarda pek içmiyorum yeni içmeye başladım 2 lt olcak yatana kadar
Eki Görüntüle 3252785
Aaa enginar yemeği ilkkez duydum kerevizi yapardım enginarı hiç düşünmemistimMerhaba iyi akşamlar ilk menümü yazayım haydi bismillah
11:30 filtre kahve
16:30 yarım simit, ayran
18:30 6 kaşık etli enginar yemeği, 1 kase yoğurt
Evde değildim 16ya kadar o yüzden bugün böyle oldu. Suda dışarda pek içmiyorum yeni içmeye başladım 2 lt olcak yatana kadar
Eki Görüntüle 3252785
Afiyet olsun canım
Aklıma gelmedi değilElcoooo bizden gizli ne yaptın bakiiim mucize iksir falan mı kıııızzzz
Demek kaçak Dukan birası yapiyorsun görmedim kiBurayada attım hattaaa hicbiriniz kalem almıyonuzzz huuhhhbuna başlıyorum hayırlısı diye
Hahahaha bitanemm o ara ögünde sabah aç karna yaptıklarımAklıma gelmedi değilgizli çıkıdir o paylasmazsa pis dua ederiz
Demek kaçak Dukan birası yapiyorsun görmedim ki
Menekşe kokulum
Önümüzdeki hafta ben de düşünüyorum tatlım. Çok güzel ödem atıyor.Hahahaha bitanemm o ara ögünde sabah aç karna yaptıklarım
Ablamm inan sabah ac karna yağ yakan ictiklerimiz yakıyo baskada birşey değil yanii hemen kahvaltı etmeyin diyo instadaki bi kız ilkkez bi deneyeyim dedim ise yaradı şok oldum aç karna daha çok ise yarıyormuş sabah kalkar kalkmazÖnümüzdeki hafta ben de düşünüyorum tatlım. Çok güzel ödem atıyor.
Yarın 4 gözle bekliyorummmmmm
Ayy bilmiyorumkii kızzz benden daha iyi yapanda var hicbelli olmazz ben bide çok fazla yürüyüşede çıkamadımEn çok eksiyi senden görcez sanırımm
evet köz patlıcanı çok seviyorumBugün bir kisi daha köz patlıcan yedi hehehe
Ellerine sağlık canım bol eksiğin olsun inşaallahh
aminnnm inşallahAfiyet olsun canımbol eksilerin olsun
ay ablam cansınMenekşe kokulumolur da bir gün kaptan olursam gözümün önünden ayirmicim seni
Afiyet olsun canım
Ben dee.. pazartesi artım dan kurtulurum inşallah.. 6 li rakamları Bi görebilsem daha çok motive olacağımYarın 4 gözle bekliyorummmmmm
Bide kaloriside çok düşük bende cok severimevet köz patlıcanı çok seviyorum
Ben hala 7lerde yaa bi inebilsemm 6 lara ben de çok fena olacamaminnnm inşallah
ay ablam cansınmaalesef her zaman böyle motive olamıyorum inşallah bozulmaz. Aslında adım yarısı falan oluyordu eskiden yine olsa ne güzel olur
Ben dee.. pazartesi artım dan kurtulurum inşallah.. 6 li rakamları Bi görebilsem daha çok motive olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?