İnşallah uygun istediğiniz özellikte çok güzel bir araç nasip olur canım.Bugün eşimle şehir dısında araç plazalarında geçirdik günüü.. Eğer başarabilirsek ve hatta bulabilirsek yeni bir araba alacağız.. O yüzden buralara çok bakamadım.. Haliyle bugün dışardan beslendim.. Ama fazla bir şey kaçırmadım merak etmeyinn
Lavişim sende durumlar iyi miHemen hemen aynı kilodayız aşko eger dursuysa karbonhidrat full bir hafta kes
Ben de takip ediyormuşumBen de bu kadını takip ediyorum çok güzel tüyolar veriyordevam et vallahi iyi olursa biz de peşine takılalım
Ama menülerin harikaa, yarın karşılıgını aldıgın bir gün olur inşallah☺Ayy bilmiyorumkii kızzz benden daha iyi yapanda var hicbelli olmazz ben bide çok fazla yürüyüşede çıkamadım
Afiyet olsun canım25 Mayıs yarışmamızın son gün menüsü
Sabah
1 fincan Türk kahvesi
Çeyrek katmer
Öğlen
3 parça pide, 3 ızgara köfte, salata ayran
Ara
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
Yarım elma, 1 nektarı, 1 yenidünya 3 kaşık yoğurt
Su:2 lt
Adım: 4 bin
Insaallah canım sağoll alıştım artıkk ilkzamanlar çok zorlanıyordum hepimiz görelim bombalarıAma menülerin harikaa, yarın karşılıgını aldıgın bir gün olur inşallah☺
Ben aylardır 7 lerdeyim.. Ve bu rakamlara 58 den gelmiş olmak çok üzücü.. ah 6 lari bi görsemBide kaloriside çok düşük bende cok severim
Ben hala 7lerde yaa bi inebilsemm 6 lara ben de çok fena olacam
Sağol canımAfiyet olsun canım
Canım afiyet olsun25 Mayıs
12.00: 3 bardak kayısı çayı
15.30: 2 sıkım çiğ köfte
5 kabak mücver
1 küçük kase kabak kavurması
2 tane sarma
Yeşillik
2 bardak ayran
19.00: 1 çatal künefe
Çay
2 lt su
Jou
Afiyet olsun Minacim25 Mayıs
5 kabak mücver
2 tane sarma
Yeşillik
2 bardak ayran
Çay
2 lt su
Jou
INsallahh canımm elbetki görecezzz pes etmicezzz sabrın sonu selamettBen aylardır 7 lerdeyim.. Ve bu rakamlara 58 den gelmiş olmak çok üzücü.. ah 6 lari bi görsem
INsallahh canımm elbetki görecezzz pes etmicezzz sabrın sonu selamett
Bugünlerde canım aşırı waffle istiyor.. Bir waffleciye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Masterfit Yarışması 70.Etap | 19.05 | 26.05 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 68.2 | |||
| 75.6 | |||
| 70.2 | |||
| 64.4 | |||
| 63.85 | |||
| 79.5 | |||
| 75.6 | |||
Mavi Takim | ||||
| 75.1 | |||
| 62.7 | |||
| 71.8 | |||
| 92.1 | |||
M Meryem1306 | 85.9 | |||
| 72.1 | |||
| 70.3 | |||
Yine bir heyecan bastıSevgili arkadaşlar cuma günkü tartı bildirimlerinizi 12.00' ye kadar tarih,nick belirterek fotoğraflı bildirmenizi rica ederim.
Masterfit Yarışması 70.Etap 19.05 26.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mavikus_ KAPTAN 68.2 ozlemon 75.6 suspushanimcim 70.2 FirstLady_ 64.4 MAKE UP_ ( transfer) 63.85 Childdevelopment 79.5 Tesnim1903 75.6 Mavi Takim Jou KAPTAN 75.1 Jasminium84 62.7 Elhan 71.8 Mina45 92.1 M Meryem1306 85.9 Lavinia_98 (transfer) 72.1 menekse_kokusu 70.3
71. Etap masterfit yarışmamıza katılıp katılmayacağınızi da eklemenizi hatırlatmak isterim.
Bol eksili bir cuma günü yaşamak dileğiyle selamlar, sevgiler
Afiyet olsun canım25 Mayıs
5 kabak mücver
2 tane sarma
Yeşillik
2 bardak ayran
Çay
2 lt su
Jou
Yarını düşünerek meyve yemekten vazgeçtim.Nerede bu millet nerede bu halk.. Beni motive edemeyeceksiniz hep beraber yiyelim
HarikasınnnYarını düşünerek meyve yemekten vazgeçtim.Evde yürürken midemden lıkır lıkır su sesi geliyor. yemek yok
Teşekkür ederim CanımAfiyet olsun Minacim
Kunefenin geri kalanı küsmedi mi sana. Helal olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?