- 5 Haziran 2021
- 4.997
- 20.918
- 258
Gel hemen bugun diyete başla inan sen çok güzel odaklanacaksın sen çok güzel kişo veriyorsun sna güveniyorumCanım ben arada gelip selam veriyorum ama bir türlü diyete başlayamadımbeni azıcık motive edin o kadar kilo aldım ki
Iki gunde 500 gram askommPeki kaç kilo gitti bu hafta
Tamam canım elimden geleni yapacağım. Akşama menü yazacağım inşallahGel hemen bugun diyete başla inan sen çok güzel odaklanacaksın sen çok güzel kişo veriyorsun sna güveniyorum
Aaaaaa hic uzulmee gayette iyi vermissin yanii benimkide durdu bi 500 gram vermişim yanii pazartesiden buyana motivasyonumuzu düşürmüyoruzz seker den uzak duruyoruz ve düzenli beslenmen cok onemli illa 15.00 da yeme aksam ye az yeGeçen hafta: 92,1
Bugün: 90,9
Eki Görüntüle 3253070
Üzgünüm yeni onluklara giriş önümüzdeki haftaya kaldı
Jou
Hayırlı olsun kinoşum gerçekten güzel karar verdin.
HarikasınElhan sağol bitanem 3 gündür ekmek yemiyorum . Cumaları yiyeceğim artık.Daha rahatladım.
Tebrikler canımGünaydinn kızlarr, hadi benden de gelsin fotoğraf☺
Yalnız asla beklediğim bir sonuç değildi.. Daha 2 gün öncesine kadar 100gr eksi vardı. Çok saskınım
Başlangıc:64.4
Şimdi:63.6Elhan Mavikus_ Zipzip-
Fark; -800 grEki Görüntüle 3252964
Estağfurullah kuzum benim. Diyetine devam et bu sıkıntıyı atlatacağina inanıyorum.Gunaydin herkese bu hafta icin oncelikle kirmizi takim arkadaslarimdan sonrada mavis kaptanim ve arkadaslardan cok ozur dilerim cok verimsiz bir hafta oldu kaptanlik yapamadim cok uzgunum.Elhan Kapatanima da yardimlarimdan dolayi cok tesekkur ederim iyiki varsin abla.
Tebrikler kaptanım.74.0 dı
73.5
-500 gram
2gün duraksamasaydı tam 1 kilo vermiştim
Bide regl oldum gece çok şiştim
Cordelia Elhan Zipzip-
Eki Görüntüle 3252982
Günaydın ElifcimGünaydın
Tatlım devamsızlık yapmayıp bildiğimiz yoldan devam edeceksin. İstikrar sağlanır yeter ki işteGünaydınnn sen cok iyiydin de hen çok istikrarsizim vermek yerine almışım ya ne yapacam bilmiyorum neden olmuyor
Tebrikler tatlım. Listeye ekliyorum.Günaydın kızlar
Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 62,70
BuGün: 62,45
Fark: 250 gr
Yüzde: 0,04
Eki Görüntüle 3252992
Jou
Elhan
Bu hafta da MasterFitte olmak istiyorum
Çok sevindim
Amin kuzumİnşallah daimi olur ya dua ediyorum çabuk sıkılmıyım
Benim de tartım gelsin o zamaaaan
Eki Görüntüle 3252995
19.0575.6
26.0574.7
Fark 900 gr
Mavikus_ Zipzip-
Tabi kiiii 62 diyene kadar devammmm
Hayırlı olsun canım
Günaydın canımGünaydın herkese hayırlı cumalar
GünaydınGünaydın
Günaydın sihirli parmaklarımGünaydın bacılarr
Tebrikler canım
Sen bitanesinMotivasyon bizim işimiz sen gel katıl yeterki ne manyaklar var aramızda mesela benhaksızsam söyle Elhan
Ne güzel sürprizAyy dün bildiğiniz üzere evlilik yıldönümümüzdü çok güzel süpriz yaptı eşimkaravana bunlarla girdi ben şokEki Görüntüle 3253006 Eki Görüntüle 3253007
E hadi geldim
Fezom maşallah
Yanındayız kuşum
Pes etmek yok canımYine yeni yeniden pes etmek yok
Başlangıç 79.5
Güncel 79.6
Tebrikler Minacim. Ne güzel bir sonuçGeçen hafta: 92,1
Bugün: 90,9
Eki Görüntüle 3253070
Üzgünüm yeni onluklara giriş önümüzdeki haftaya kaldı
Jou
TeşekkürlerTebrikler tatlım. Listeye ekliyorum.
Ooooo superr bitanemm
Sevgili arkadaşlar cuma günkü tartı bildirimlerinizi 12.00' ye kadar tarih,nick belirterek fotoğraflı bildirmenizi rica ederim.
Masterfit Yarışması 70.Etap 19.05 26.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mavikus_ KAPTAN 68.2 @ozlemon 75.6 suspushanimcim 70.2 @Limoni026 64.4 @MAKE UP_ ( transfer) 63.85 Childdevelopment 79.5 Tesnim1903 75.6 Mavi Takim Jou KAPTAN 75.1 Jasminium84 62.7 Elhan 71.8 Mina45 92.1 M Meryem1306 85.9 Lavinia_98 (transfer) 72.1 @menekse_kokusu 70.3
71. Etap masterfit yarışmamıza katılıp katılmayacağınızi da eklemenizi hatırlatmak isterim.
Bol eksili bir cuma günü yaşamak dileğiyle selamlar, sevgiler
Tamam canım. Pazartesi tartina göre hareket edersin.Kızlar tartım bozuk ve ben çok kiloluyken tartıldığımda motivasyonum daha da düşüyor. Bir süre geçsin sonra tartılırım. O güne kadar menü paylaşayım en iyisi
Tebrikler Meryemcim.
Tartım bozuk canımTamam canım. Pazartesi tartina göre hareket edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?