maşallah canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin, nice huzurla mutlulukla sevgiyle geçireceğiniz yıllarınız olsunAyy dün bildiğiniz üzere evlilik yıldönümümüzdü çok güzel süpriz yaptı eşimkaravana bunlarla girdi ben şokEki Görüntüle 3253006 Eki Görüntüle 3253007
şu an kilolarımız çok yakın hedefimiz de aynı.. hadi ya gelsin 6laarrBenim bayrama kadar 58 olmaz ama 65 olurum herhalde yaaa yeterki şu 6 lara giremm
fesangg... bi aralar seninle aynı zamanlarda aktiftik. ben de 58 de bırakmıştım. araya hamilelik doğum emzirme falan derken epey kilo girdi. 75 e kadar çıktım. şimdi yeniden motive olmaya çalışıyorum. hadi sen de hızlı bir giriş yapMerhaba canımben fesang, bir zamanlar burada çok aktiftim ama ne yazık ki diyet motivasyonumu tamamen kaybettim. 56 kiloya kadar inmiştm şu an sanırım 70 olmuşumdur en son 68dim
Ayy gelsin insaallahhhşu an kilolarımız çok yakın hedefimiz de aynı.. hadi ya gelsin 6laarr
fesangg... bi aralar seninle aynı zamanlarda aktiftik. ben de 58 de bırakmıştım. araya hamilelik doğum emzirme falan derken epey kilo girdi. 75 e kadar çıktım. şimdi yeniden motive olmaya çalışıyorum. hadi sen de hızlı bir giriş yap
Kesinlikle canımminşallahh canım kaptanımm, hepimizinkini sırayla kutladığımız günler yakındır
Gel sende başla bugün canım vallahi bende sen gibiyim Şubat'ta başladım sözde 98 ile başlamıştım 10 kiloyu zor verdim eski disiplinim sabrım yok benimdeMerhaba canımben fesang, bir zamanlar burada çok aktiftim ama ne yazık ki diyet motivasyonumu tamamen kaybettim. 56 kiloya kadar inmiştm şu an sanırım 70 olmuşumdur en son 68dim
Tartı muhabbetindeyiz tatlışımGünaydın kuzum nabersiniz
Aslında vereceğimiz kilolar o kadar az kiMerhaba canımben fesang, bir zamanlar burada çok aktiftim ama ne yazık ki diyet motivasyonumu tamamen kaybettim. 56 kiloya kadar inmiştm şu an sanırım 70 olmuşumdur en son 68dim
Harikasın canım çok güzel olacak göreceksinEki Görüntüle 3253004 Eki Görüntüle 3253005
Geçtiğimiz pazar tartilmistim masterfite katılmak istiyorum
Öncelikle kendimi taniyayim masterfittin eskilerindenim adım Merve 33 yasindayim 3 kız annesiyim en küçüğüm 10 aylık 2013 ten bu yana da kilolarimla baş etme gayreti içindeyim üniversite mezunu ev hanımıyım arkadaşlara başarılar dilerim
Çoook güzel bir sürpriz olmuş canımAyy dün bildiğiniz üzere evlilik yıldönümümüzdü çok güzel süpriz yaptı eşimkaravana bunlarla girdi ben şokEki Görüntüle 3253006 Eki Görüntüle 3253007
Hadi inşallah her hedefe ulastigimda hamile kalıp gumledimHarikasın canım çok güzel olacak göreceksino yılların acısı çıkacak
Mutlu huzurlu nice seneleriniz olsun inşallahAyy dün bildiğiniz üzere evlilik yıldönümümüzdü çok güzel süpriz yaptı eşimkaravana bunlarla girdi ben şokEki Görüntüle 3253006 Eki Görüntüle 3253007
Ben bir kere dönmüştüm63 kiloykan nişanlıydım herkes ipincecik belin var derdiiiogünlere dönmek kısmet olur insaallahh
Bende öyle toparlanamadım yaa amaa busefer olcak başarıcazzBen bir kere dönmüştüm62 olmuştum. Son bir kaç senedir de 65-67 arasında cillop gibiydim ama şu son iki senedir bir türlü toparlayamadım bükmez olacak inşallah
Aynne öyle canımEeiii madem kuzuş olsunn enazindan kaçmıyoyaa elbet bigün yersinhele hedefimize ulaşalımm
ayy maşallah canımmAyyy zayıfladıkça beliminde inceldiğini farkettimm
olacak inşallah63 kiloykan nişanlıydım herkes ipincecik belin var derdiiiogünlere dönmek kısmet olur insaallahh
olur neden olmasınn.. boyun kaç canım?63 kiloykan nişanlıydım herkes ipincecik belin var derdiiiogünlere dönmek kısmet olur insaallahh
Motivasyon bizim işimiz sen gel katıl yeterki ne manyaklar var aramızda mesela benhaksızsam söyle @Elhan
şu an kilolarımız çok yakın hedefimiz de aynı.. hadi ya gelsin 6laarr
fesangg... bi aralar seninle aynı zamanlarda aktiftik. ben de 58 de bırakmıştım. araya hamilelik doğum emzirme falan derken epey kilo girdi. 75 e kadar çıktım. şimdi yeniden motive olmaya çalışıyorum. hadi sen de hızlı bir giriş yap
Gel sende başla bugün canım vallahi bende sen gibiyim Şubat'ta başladım sözde 98 ile başlamıştım 10 kiloyu zor verdim eski disiplinim sabrım yok benimde
E hadi geldimTartı muhabbetindeyiz tatlışımsen tartıldın mı ne durumdasın baya bi gitmiştir inşallah işte misin evde mi
Aslında vereceğimiz kilolar o kadar az kibiz saçmalayıp işi sapasardırıyoruz. 10 kilo 15 kilo aslında o derece zor değil ayda 4 kilodan 3 ay eder ama biz uzattıkça uzatıyoruz. Sayfadan kopma canım buranın etkisini biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?