- 5 Haziran 2021
- 4.997
- 20.919
- 258
Yarın cezasını aç kalarak çekecem demiKoca bi sarma gömmüşben gömemedim yafff
yine birlikteyiz canım kaptanımmBuyur ablammm
Kırmızı takımlarrr
Elhan
@Mina45
Lavinia_98
@Mavikus_
@Cookiie
Jasminium84
@Kevssooo
@Meryem1306
Düzenli beslenmelere beybitoş takip edeceğummYarın cezasını aç kalarak çekecem demi
ben de akşam magnum yiyeceğim, ödül yaptım kendime 250 gramın hatrınaYarın telafi ediyoruz sıkı sıkı
Ödüldü yenildi bitti. Kaptan oldum örnek olmam gerek.. Başka yokkYarın telafi ediyoruz sıkı sıkı
Tabiikiiiyine birlikteyiz canım kaptanımm
Ooo magnum iyidirrr ye bakalımmben de akşam magnum yiyeceğim, ödül yaptım kendime 250 gramın hatrına
Benim huyum bu cuma günü çok yer hafta boyı aç kalırım omdan hızlı veremiyorumToparlarsın senn
Yok valla işim yaş benim şu 70 i kırmam lazım önceDüzenli beslenmelere beybitoş takip edeceğumm
Sen yine de insaflı yeBenim huyum bu cuma günü çok yer hafta boyı aç kalırım omdan hızlı veremiyorumbu arada nickini okudukça agzım ekşiyor limoni
menekse_kokusu nu aldım
Maviş takım kızlarım
@ozlemon
@MAKE UP_
menekse_kokusu
fesang
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@askrhpozitif
@sudansebep ı de alıyorum unutmuşuz🌫 Jou Elhan
Ay ben takımda değilim ki
ŞÖyle bi 60laraYok valla işim yaş benim şu 70 i kırmam lazım önce
Canım elhan etiket etmisti ordan öyle devam ettikAy ben takımda değilim ki
inşallah kaptanımmTabiikiiiyine bombaları bekliyorum sisden
Bende şuan limonlu limonlu detox içiyorumBenim huyum bu cuma günü çok yer hafta boyı aç kalırım omdan hızlı veremiyorumbu arada nickini okudukça agzım ekşiyor limoni
Ben sirkeli su içiyorumSen yine de insaflı yeHahah limon iyidir diyete iyi gider.. Sabahları limonlu suyunuzu ihmal etmeyiniz
Vallq çok iyisin sen bravoBende şuan limonlu limonlu detox içiyorum
He yok canım ben kilomu bile bilmiyorumCanım elhan etiket etmisti ordan öyle devam ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?