Yok yokk gönüller bir aşkommAnca beraber kanca beraber
Şimdi biz 1 hafta menüleri yazıp mavi takımdan daha çokmu kilo vermye çalışcaz
Kesinlikle evetAnca beraber kanca beraber
Bu sayfaya gelen zayıflayacak ve zayıflatacak kaptanım.Oyyy bitannem ne güzelde takip ediyorsun vallahii helal sanaherkes için hayırlı olsun bakalım.
Lahmacunu biraz azaltırsak daha harika bir menü olur, afiyet olsun canımBen de menumu yazayım.
Öğle 15.15
3 Ev yapımı lahmacun
Marul
Yesillik
Biraz ayran
Spor şimdilik 10.000 adım
Daha da yapacağım akşam foto atarım.
Şu 2 olur yatsıya lahmacun yaktı beni .
FirstLady_
Ayyy evettt dahada fiittli günlere inşaallahhhBu sayfaya gelen zayıflayacak ve zayıflatacak kaptanım.Bir amaç uğruna toplandık inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar yaşariz. Geçen haftaya göre daha zayifiz
Başarabilirsin benceCuma ödülümü istemeden de olsa yaptimyarın kızımın doğum gününü kutlayacağız.. menu de poğaça yaş pasta var bunları umarım yemeden durabilirim 
Ha şöyle yaa şöyle maviş kız bulmuşum sırtım yere gelmezzz, hep birlikte eksilerle bastıracağızHadi kızlaaar bu hafta 1 den az vermiyoruzhep beraber dayanışma içinde olalım seferoğullarına yeşil vadiyi kaptırmayalım
Biz de karşi taarruza geçerikHa şöyle yaa şöyle maviş kız bulmuşum sırtım yere gelmezzz, hep birlikte eksilerle bastıracağız
Hayır canım benim yanlış anlamışsın fıstıkAnca beraber kanca beraber
Beni ve maviş kaptaniniAyyy evettt dahada fiittli günlere inşaallahhh
Ama ben kimi etiketlicem peki
Bugün harikasın, mavişlik yaradııHayır canım benim yanlış anlamışsın fıstıkbu hafta sizin hamurişi sıranız artık elinden ne geliyorsa
Daha akşam yemeğimi yemedim, önden buyrunuz
Bugunu 7de kapatcam benimde bitmedi o işDaha akşam yemeğimi yemedim, önden buyrunuz
Hee anladımm tamam hadi bakalımYok yokk gönüller bir aşkomm
Ama yarışalımmmm bombaları verelimm onlaraa
Bizden daha cok verirsen kırmızı takım olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?