- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek kaptanım asıl sen varken bizim sırtımız yere gelmezHa şöyle yaa şöyle maviş kız bulmuşum sırtım yere gelmezzz, hep birlikte eksilerle bastıracağız![]()
Aaa hamur işi yiyecez yaniiHayır canım benim yanlış anlamışsın fıstıkbu hafta sizin hamurişi sıranız
artık elinden ne geliyorsa
![]()
Kızzz saçmalamaaaa yedirtirler aldırtırlar sonra sanaAaa hamur işi yiyecez yanii![]()
Ahahaaaa size komplo olsun diye adreslerinize tatlılar göndericezKızzz saçmalamaaaa yedirtirler aldırtırlar sonra sanageçemeyiz kız sonra
![]()
Bende sizee şöyleee ekşili sarmalarrAhahaaaa size komplo olsun diye adreslerinize tatlılar göndericez![]()
Gönder gönder buzluğa koyar zayıflayınca yerizBende sizee şöyleee ekşili sarmalarr![]()
Ula sen nese neseeee benim fitli kızlarımaa göz koymaaa bu yemek isi burda kapatalımGönder gönder buzluğa koyar zayıflayınca yeriz![]()
Allahim nolur bu kez bozmayayim aminKuki listeye az önce girdi ozlemcim.![]()
Canım nelerr varAllahim nolur bu kez bozmayayim amin
Ula sen nese neseeee benim fitli kızlarımaa göz koymaaa bu yemek isi burda kapatalım![]()
Afiyet olsun canımAllahim nolur bu kez bozmayayim amin
Istiyorummmm tabi ki
71. ETAP YARIŞMASI ADAYLARI Kinoalihatun
@fesang
menekse_kokusu
suspushanimcim
Mavikus_
Jou
Elhan
FirstLady_
Mina45
@sudansebep
MAKE UP_
ozlemon
Tesnim1903
Childdevelopment
Jasminium84
Lavinia_98
M Meryem1306
Cookiie
askrhpozitif
Arkadaşlar genel olarak yazdım. Bu etapta olmak isteyenler belirtirse sevinirim
Hatta @gezegenfeza seni yazsam mi yazmasam mi emin olamadım.
Pişmanlık yok kiCanım afiyet olsunlütfen lahmacun için suçluluk hissetme. Suçluluk hissedip kendimize ceza verdiğimiz zaman inan ki daha kötü oluyor. 10 bin adım çok güzel zaten. Yarın da aç bırakma kendini normal menüden devam et. Ama fazlaya kaçmadan
![]()
Tek öğün yaptım sadece 3 lahmacunla ,daha başka bisey yemeyecegim.Lahmacunu biraz azaltırsak daha harika bir menü olur, afiyet olsun canım![]()
Ne zaman yapcaz , kabaklar foraaaaMaviş takım kabakları hazırlayın sefere çıkıyoruz
FirstLady_
MAKE UP_
menekse_kokusu
suspushanimcim
Tesnim1903
askrhpozitif
Kinoalihatun
![]()
CansınnnnNe demek kaptanım asıl sen varken bizim sırtımız yere gelmezartık dört koldan taarruzdayım
![]()
Yarın başlıyoruz canım kabakları hazır edinNe zaman yapcaz , kabaklar foraaaa![]()