- 25 Ağustos 2019
- 62.010
- 118.403
- 698
- 31
aaa neden canımBugün iş dönüşü tartıldım. 81.6 çıktı. Yarın sabah tartilayim bari. Bu haftada katilamiycm galiba gruba
Olabilir oyle buhafta duraksamıştırrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa neden canımBugün iş dönüşü tartıldım. 81.6 çıktı. Yarın sabah tartilayim bari. Bu haftada katilamiycm galiba gruba
Yok eksideyim de sabah tartilip gidiyorduk gruplara ya o yüzden dedim.aaa neden canım
Olabilir oyle buhafta duraksamıştırrr
Ablam benide al nooooooluuuuuyyy@Kinoalihatun
71. ETAP YARIŞMASI ADAYLARI
@fesang
@menekse_kokusu
@suspushanimcim
@Mavikus_
Jou
Elhan
@Limoni026
@Mina45
@sudansebep
@MAKE UP_
ozlemon
@Tesnim1903
@Kevssooo
@Jasminium84
@Lavinia_98
@Meryem1306
Cookiie
@askrhpozitif
Arkadaşlar genel olarak yazdım. Bu etapta olmak isteyenler belirtirse sevinirim
Hatta @gezegenfeza seni yazsam mi yazmasam mi emin olamadım.
Ayrildıda sizi görmedik etikette ondanYok eksideyim de sabah tartilip gidiyorduk gruplara ya o yüzden dedim.
Gruplar ayrılmadı mı?
Ablam benide al nooooooluuuuuyyy
Tatlım rakip kaptanini etiketle bir dahaki sefere26 mayıs
Sabah aç karna;
Limonlu Zencefilli su
Kayısı çayı
Türk kahvesi
----
Sabah;11.00
2 krep ve peynir
SEkersiz çay 1 bardak
16.00
Dukan birası
Akşam yemeği; 17.00
Detox corba
19.00
Detox corba
2 itre su
Yatmadan yoğurt kürü
Elhan
Tabloya bakayım kimin yarışmacısı azsa ona vereyim canım. Eşitse senin gruba ekleriz.Canım ben alabilirim senii![]()
Bu mesajdan sonra daha bir hirslanacakYüru yürüüü![]()
Afiyet olsun canımBen de menumu yazayım.
Öğle 15.15
3 Ev yapımı lahmacun
Marul
Yesillik
Biraz ayran
Spor şimdilik 10.000 adım
Daha da yapacağım akşam foto atarım.
Şu 2 olur yatsıya lahmacun yaktı beni .
@Limoni026
Zaten öyle yapmayı planlıyordum. Şu yemek yiyen videoları varya gece tam acıkma saatlerinde onları atıp mavi takımı etiketliyim
İş dönüşü fazla çıkar. En iyisi sabah tartısıBugün iş dönüşü tartıldım. 81.6 çıktı. Yarın sabah tartilayim bari. Bu haftada katilamiycm galiba gruba
Kıyma yine de ...takımin prestijli söz konusu kukimZaten öyle yapmayı planlıyordum. Şu yemek yiyen videoları varya gece tam acıkma saatlerinde onları atıp mavi takımı etiketliyim![]()
Bu senden beklenir aşkomBu mesajdan sonra daha bir hirslanacak![]()
Olur bitanemTabloya bakayım kimin yarışmacısı azsa ona vereyim canım. Eşitse senin gruba ekleriz.
RAkip sen değilmiydin ablam benmi yanlış anladımTatlım rakip kaptanini etiketle bir dahaki sefere
Afiyet olsun. Kaptanım başlangıcı vurdu gol oldu.Her şey çok güzel. Krepin un oranı az olduğu için korkmaya gerek yok.
![]()
Eşitti ablam bakmıştım ona göre dedim bendeTabloya bakayım kimin yarışmacısı azsa ona vereyim canım. Eşitse senin gruba ekleriz.
Hem hastalıktan hem yoğun mesaiden gelemedim bugün ve dün haklısınız o yüzdenAyrildıda sizi görmedik etikette ondan![]()
Çiçek çikolata gerekmez ben bohcami şey tartimi alıp varirim sanaCanım ben alabilirim senii![]()
Tamam ablamAaa seve seve![]()
Yarın aç karnına fotoğraflı bir tartı fotosu alır mısın? Yarın eklerim bugünün tarihiyle.
Demiİş dönüşü fazla çıkar. En iyisi sabah tartısı![]()