Yok yok yaparmıyım hiç adil bir yarış olsun. Maksat kilo vermek olsun hepimiz güzelce verelimKıyma yine de ...takımin prestijli söz konusu kukim
Nedemekk canım görmedim seni hiç ondan dedimHem hastalıktan hem yoğun mesaiden gelemedim bugün ve dün haklısınız o yüzden
CansınnnÇiçek çikolata gerekmez ben bohcami şey tartimi alıp varirim sana
Tamam ablam
Demi
İnşallah bir şeyler yemişsindirTombik döner yesem olmaz mısağol canımcım
Maviş takım kabakları hazırlayın sefere çıkıyoruz
@Limoni026MAKE UP_ @menekse_kokusu @suspushanimcim @Tesnim1903 askrhpozitif @Kinoalihatun
Elinden geldiği kadar canım. Ani açlık durumlarında eline ne geçerse yersin onun için elinin altında sağlıklı atıştırmalıklar olsun. Leblebi, kuru üzüm, hurma, ceviz, diğer kuruyemişler olduğu kadar artık. Meyve ve yoğurt da kurtarıcı .Evet ya cok kaçamak yapiyoruz bu hafta hic yapmamaya çalışacağım eşimi de ikna edeyim. Buraya sürekli bildirim yapsam yapamam heralde daha kontrollü olur
Çok tatlısınMaviş takım kabakları hazırlayın sefere çıkıyoruz
@Limoni026MAKE UP_ @menekse_kokusu @suspushanimcim @Tesnim1903 askrhpozitif @Kinoalihatun
İş yoğunluğu var he miBugün kalabalık buralar gelemiyorum
Cumaya yakışır bir menü olmuş canım. Yarın istediğin güzellikte olur inşallah.Bugünkü menüm: kaçtı biraz ama
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
4 5 çatal peynir
3 zeytin
Öğle
1 servis kaşığı kısır
Minicik bir dilim tavukgöğsü tatlısı
Yarım poğça (Sözde sadece salatayla yani kısırla gecirmeyi planlıyordum)
Akşam
1 tabak enginar yemeği
2 lt su
Çok tatlısın
Kabak tarlası alsanız anca yeter size
Sağolasın ablacım ekledim şimdiCumaya yakışır bir menü olmuş canım. Yarın istediğin güzellikte olur inşallah.
Kaptanini etiketle tatlım. Aşağıda düzenleme yeri var sol altta...
Gazamiz mübarek olsunMaviş takım kabakları hazırlayın sefere çıkıyoruz
Bulabildin i bişilerİş yoğunluğu var he miDün gece sen yokken sizin dizi setini stalkladim
Bizde okuduk bizde yapicaz şimdiKizlaaarrrrrr bunu kesinlikle yapın sabahları açkarna çok daha yağ yakıyormuş
Hatta sezaryen karnım bitürlü gitmiyordu ama bu çok işe yaradı iki günde erim erim eridim yavvv 800 gram gitti yanii bak faydasını göreceksinizz
Elhan
@Mina45
@Lavinia_98
@Mavikus_
Cookiie
Jasminium84
@Kevssooo
@Meryem1306
Tamam canım kaptanım, bunu daha önce de görmüştüm, yarından itibaren yapayımKizlaaarrrrrr bunu kesinlikle yapın sabahları açkarna çok daha yağ yakıyormuş
Hatta sezaryen karnım bitürlü gitmiyordu ama bu çok işe yaradı iki günde erim erim eridim yavvv 800 gram gitti yanii bak faydasını göreceksinizz
Elhan
@Mina45
@Lavinia_98
@Mavikus_
Cookiie
Jasminium84
@Kevssooo
@Meryem1306
Öğlen azıcık kaçmışBugünkü menüm: kaçtı biraz ama
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
4 5 çatal peynir
3 zeytin
Öğle
1 servis kaşığı kısır
Akşam
1 tabak enginar yemeği
2 lt su
Jou
Canım benimTamam canım kaptanım, bunu daha önce de görmüştüm, yarından itibaren yapayım
Bahh baahhh heleeee yarından sonra güzelce fitliyoruzzzBugünkü menüm: kaçtı biraz ama
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
4 5 çatal peynir
3 zeytin
Öğle
1 servis kaşığı kısır
Akşam
1 tabak enginar yemeği
2 lt su
Jou
Diziyi merak ediyordum güçlü bir kadrosu var.Bulabildin i bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?