- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki akşam bozduktan sonra gerisi gelecek. Ben dibi gördüm ondan sonra siçrama yaşıyorsun.Biriciğim ben sabah he diyorum akşam he diyemiyorum![]()
Silahlanman lazım. Düşman o saatte saldırı yapıyorsa karşı taarruza geçeceğiz.Akşamdan çok korkuyorum. Sabah bir şekilde halloluyor akşam olmuyor![]()
Evet yeni geldim teşekkür ederim hoşbuldumSelam yeni mi geldiniz gruba hoşgeldinizbir sürü yeni kişi gelmiş ne güzel
![]()
Canım perim ne iyi ettin de geldin kahve dostumEvet yeni geldim teşekkür ederim hoşbuldum![]()
Canım benim kaç gündür moralimiz bozuk ama dünyada güzel insanlarin oluşu umut kaynağımız hayat devam ediyor ekürim. İyi olmaya çalışmak zorundayız.Günaydınlar fit hatunlarım![]()
Nohut unundan ekmek deneyebilirsin un yok ve çorbaların yanına güzel oluyor bana arkadaşım yapıyordu tarif bakıp deniycem ben de uzun zaman oldu yapmayalıİnternetten garip ekmekler aldım. Ben ekmeksiz yapamayacağımı anladım bari sağlıklı olanı yiyeyim dedim.
ellerine sağlık kaptanımm
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 29.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan
73.5 73.5 0 @Mina45 90.9 90.6 -0.3 @Lavinia_98 71.5 71.85 -0.35 @Mavikus_ 69.0 İzinli - Cookiie
82.95 81.75 -1.2 Jasminium84
62.45 62.45 0 @Kevssooo 79.6 79.6 0 @Meryem1306 85.5 - Elhan
71.2 71.6 +0.4 @Mthn83 81.5 80.4 -1.1 Mavi Takim @Limoni026 Kaptan 63.6 63.7 +0.1 @ozlemon 74.7 74.7 0 MAKE UP_
63.5 - - @menekse_kokusu 70.3 70.0 -0.3 suspushanimcim
70.0 70.0 0 @Tesnim1903 75.1 - - @askrhpozitif 86.5 86.5 0 @Kinoalihatun 85.5 84.5 -1.0 FitVenus
63.3 63.5 +0.2
Jou kaptanım tablomuz bu şekilde. Kendi takımından bir yarismacini mavi takıma verip mavi takımdan bir yarışmacıyı kendi takımına transfer edebilirsin.
Bendede aynı ekürim çıldırmamak elde değil işte.Canım benim kaç gündür moralimiz bozuk ama dünyada güzel insanlarin oluşu umut kaynağımız hayat devam ediyor ekürim. İyi olmaya çalışmak zorundayız.
Senin de günün aydın olsun.![]()
Kırmızı mercimek ekmeğide güzel oluyor hemde tok tutuyor.Nohut unundan ekmek deneyebilirsin un yok ve çorbaların yanına güzel oluyor bana arkadaşım yapıyordu tarif bakıp deniycem ben de uzun zaman oldu yapmayalı
Günaydınlargünaydııınnnn![]()
![]()
Sağol canım benim
Çok dikkat etmek lazım yaYok canım ortalıkta salgın var ishal kusma. Onlar geçti ama mide hassasiyetim gecmedi
Bende iyiki gelmişim diyorum ablacımCanım perim ne iyi ettin de geldin kahve dostum![]()
Teşekkür ederim casminim.
Gençlerin elleri tatlı oluyormuşBende iyiki gelmişim diyorum ablacım
Arada kahve vakitleride yapsak ya![]()
DuygulandırdınBir iki akşam bozduktan sonra gerisi gelecek. Ben dibi gördüm ondan sonra siçrama yaşıyorsun.
Seni tanıyorum öğretmenler odasındaki aynada çektiğin fotoğrafı hatırlıyorum onu başaran bu dünyada her şeyi yapar. Sen değişmedin üzerindeki tozları silkele sadece. Tartini değiştir, akşam krizleri için de evde elinin altında bir şeyler olsun. Her şeyi yiyemiyorsun biliyorum en sevdiğin sağlıklı yiyecekleri özellikle. Cuma ödül gününde magnilyani ye keyfine bak. Diğer günler sıkı tut. Gün içinde seni düşünüyorum bu kızı nasıl ikna etsek de buraya devamını sağlasak diye. Şu mesajın büyük umut verdi. Kilo almak istemiyorsun bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Hepimiz senin yanındayız.![]()