Şimdi lahvaltı yaptım kahvemi içiyorum coomGuzel bi kahve iç simdii bulaşıklar beni bekleyyooookızçe uyudu simdi
Sesemi uyandı noldu öyle kuş uykusu gibi
Ne güzelGece mesaisine bitmesine son dakikalar
Ama birazdan çıkacağım akşam 20 .00 de yeni mesai((
Olsun en azından bir isim var ve mesleğimi seviyorum
Diplomalarim çürümüyor
E biz hep aynı gidiyoeuzGünaydın güzel bir gün olsun inşallah
Ben nedense artidayim çok kötü besleniyorum ama
Kucağımda uyudu sallayayim dedim uykusu kactı hahahaSesemi uyandı noldu öyle kuş uykusu gibi
Kabızsan cano ondandır he bide regl olcam diyordun bence ondandırŞimdi lahvaltı yaptım kahvemi içiyorum coombugün tartıda artı çıktım ama karnımın içinde su dolu balon var sanki hareket ettikce ağrıyan bir şişlik. O yüzden kilo olmadığını düşünüyorum
Beslenme mizi kontrol etmek zorundayz başka türlü eksilemeyizGünaydın güzel bir gün olsun inşallah
Ben nedense artidayim çok kötü besleniyorum ama
Geçmiş olsun canım menü çok iyi ama su olmadıkça faydasız.. Suyu ihmal etme hastalıgı atlatman için de kolaylık sağlar.. Spora takılma iyileşince yaparsınGünaydın 2 gündür bademciklerim çok fena dün ateş ve vücut ağrısı yaptı. Şimdi ev doktoruna geldim.
Dün yediklerim.
13 de
1,5 kase çorba
2 dilim ekmek
1 avokado
Yarım muz
Yarım elma
15.30
2 ceviz
Kekik çayı
19.30
Bi kase yulaf ezmesi
Bi dilim ekmek
2yk menemen
Şu yok
Spor yok
Önemli olan sonuca varmakTartı ile bildiğin savaş verdim ama sonunda kilomu görebildim (pili temassızlık yapıyor)
67.3 kiloyum
Oyun oynasın yorulsun biraz uyur yineKucağımda uyudu sallayayim dedim uykusu kactı hahahauyur gene saatini bekliyo
Günaydın zıpzıpımGünaydın
Kabız değilim canım ama reglden oldupunu düşünüyorum. Gaz şişkinliği gibi karnımda şişkinlik var ama gaz yokKabızsan cano ondandır he bide regl olcam diyordun bence ondandır
Benimde 2 gundur kabızlık var bugün açkarna kahve ictim kayısı yedim şalgam ictim kabızlığım gitti 5aylık hamileydim ya
1 ayım var 60 olsam bariÖnemli olan sonuca varmak
Bende 60ı görmek istiyorum.. Şu an 3 buçuk kılom var daha.. Bir ayda gider mi bilemiyorum1 ayım var 60 olsam bari
Şu içtim kaptanım bol bol bitki çayı içtim ama hesaplayamadim.Geçmiş olsun canım menü çok iyi ama su olmadıkça faydasız.. Suyu ihmal etme hastalıgı atlatman için de kolaylık sağlar.. Spora takılma iyileşince yaparsın
Gider canım 3.5 kilo kassan bir haftada bile giderBende 60ı görmek istiyorum.. Şu an 3 buçuk kılom var daha.. Bir ayda gider mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?