ben geçte yatıyorum keşke erken yatıp erken kalkabilsem erken kalkmayı severim yoksa’da göz altlarım çöktü artık uykusuzluktam 4-5 saat uyku yetmiyoAma yazın erken kalkmak güzel oluyo dinc gibi oluyorum
Haklısın epeyde geç gidiyorsun eveY
ben geçte yatıyorum keşke erken yatıp erken kalkabilsem erken kalkmayı severim yoksa’da göz altlarım çöktü artık uykusuzluktam 4-5 saat uyku yetmiyo
OlabilirKızlar ya ben suan 79.5 çıkıyorum 1 kilo fazla nasil oldu anlamadım adetliyim diye mi acaba
Bir buçuk kilo artı demek istemedim.Gunaydın yok kaptanım olmaz sonra artılarını veremiyorum gecen cuma 1.5 kilo artı aldım haftq sonu anca onu vermeye çalıştım
Sütlü kahveAllahım kolaylıklar veeer çok zorlanıyorum
Security misin canımEn erkenciniz benim çünkü hiç uyumadım:)))
Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gramCuma günü abart tatlım hiç sıkıntı yok. Tartidan sonra ama
MeeehhSütlü kahve
Tarçınlı elma
Ayran/ kefir
Kuru üzüm leblebi
Yağsız patlamış mısır
Salatalık
Marul göbeği
Yeşil erik
Lifalif kuruyemişli bar
Şimddien mutlu yaşları olsunCuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gram
Teşekkür ederim canım benim 1yaşını alcak pohluuŞimddien mutlu yaşları olsun
Diyeti işkenceye cevirmeyesin diye.Meeehh
Şaka biricikim valla bozmayacağım ama canım bunları yemek istemiyor. Lifaliften bile soğudum.
Beslenmem kötü değil diyecektimBeslenme mizi kontrol etmek zorundayz başka türlü eksilemeyiz
Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gramdolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee
Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gramdolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee
Canımsın. Diyeti oturttukça şekillendireceğim inşallahDiyeti işkenceye cevirmeyesin diye.
Bıkar vazgecersin diye korkuyorumCanımsın. Diyeti oturttukça şekillendireceğim inşallah
Tatlım sen salatalara ağırlık ver yine de . Bir tane tatlı sec yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?