Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin kötü işteBeslenmem kötü değil diyecektim![]()
Tatlı dediğimde pasta var ablamTatlım sen salatalara ağırlık ver yine de . Bir tane tatlı sec yine de...![]()
Evet yaaHaklısın epeyde geç gidiyorsun eve![]()
Ayy alacam smothie ben kafaya koydum
Benim kızımında bugün doğum günü ..Okulda ve evde ayrı ayrı kutlayacağız.. Bu sene ikramlarla çok ugrasmayacagım.. Ama pastasından yerim yine deCuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gramdolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee
![]()
![]()
![]()
Yaaaa musmutlu güzel senelere olsun insaallahh yaaBenim kızımında bugün doğum günü ..Okulda ve evde ayrı ayrı kutlayacağız.. Bu sene ikramlarla çok ugrasmayacagım.. Ama pastasından yerim yine de![]()
Yok kız ne kötüsü ayyBildiğin kötü işte
Düzeltelim lütfen![]()
Evet öyle bu defa abartmadan yicemBir buçuk kilo artı demek istemedim.O zaman düzeltiyorum az abart. Uzun süre aynı düzeyde yemek metabolizma hızını düşürüyor. Şaşirtma maksatlı ödül olarak bir porsiyon tatlı tercih edilebilir.
CalisiyürdümAa neden ama![]()
ResepsiyonistNe güzelmesleğin ne
![]()
Değilim ama kismen onun gibi bir şey:) daha da fazlasıSecurity misin canım![]()
Şey dermişim ölmek var dönmek yokBıkar vazgecersin diye korkuyorum![]()
Dünkü menunde iki dilim kek , yarım poğaça, çeyrek simit vardı. Kabak spagetti masum hale getirmedi menünü.Yok kız ne kötüsü ayy![]()
Teşekkürler canımın içi
Evet elcom cumaya kadar atlatsam iyiRegliden yana![]()
Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gramdolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee
![]()
![]()
![]()
Benim kızımında bugün doğum günü ..Okulda ve evde ayrı ayrı kutlayacağız.. Bu sene ikramlarla çok ugrasmayacagım.. Ama pastasından yerim yine de![]()
Atlatırsın bebeğimEvet elcom cumaya kadar atlatsam iyi![]()