Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

IMG_20230531_114222.webp

Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gram😀😀😀😀😀 dolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee :confused: :confused: :confused:
Benim kızımında bugün doğum günü ..Okulda ve evde ayrı ayrı kutlayacağız.. Bu sene ikramlarla çok ugrasmayacagım.. Ama pastasından yerim yine de :confused:

Benim kızımında bugün doğum günü ..Okulda ve evde ayrı ayrı kutlayacağız.. Bu sene ikramlarla çok ugrasmayacagım.. Ama pastasından yerim yine de :confused:
Yaaaa musmutlu güzel senelere olsun insaallahh yaa 🥲🥲 bizimki ilk 1yaşını alıyor

Son düzenleme:
Yok kız ne kötüsü ayy 😭
Dünkü menunde iki dilim kek , yarım poğaça, çeyrek simit vardı. Kabak spagetti masum hale getirmedi menünü. 🥺 Önceki aylarda ben takım kaptaniyken hatalarında hep ısrarcıydin derdimiz senin kilo vermen. Bunun için de yazmaya devam edeceğim tatlım. :KK43:

Cuma değildee pazar günü kızımın doğum günü var ogun baya yiycem elhoşş pazartesi gelir epey gram😀😀😀😀😀 dolu dolu ikramlar var başım dönecek vollaheee :confused: :confused: :confused:

İyiki doğmuş prensesler bahtları açık, musmutlu yılları olsun 🤲🏻❤️❤️❤️

Back
X