Neeeeeeeeyyyy

Ay magnoliam boğazımda kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeeeeeeyyyy
Yapma beeeBugünn
Patates kızartması and tavuk döner yenildi gelsin biraz artılar, rahatlarım![]()
YokBiz kazanmadık mı bu hafta
Sorma sorma ben de kırmızı kaptan olduğumu duyduğumda glutensiz baklavam kaldı boğazımdaNeeeeeeeeyyyy
Ay magnoliam boğazımda kaldı![]()
Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 02.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan
73.5 73.0 -0.5 @Mina45 90.9 89.9 -1 @Lavinia_98 71.5 71.10 -0.45 @Mavikus_ 69.0 İzinli - Cookiie
82.95 82.10 -.85 @Jasminium84 62.45 62.45 0 @ozlemon Transfer 74.07 74.7 0 @Meryem1306 85.5 - Elhan
71.2 70.5 -0.7 Mthn83
81.5 80.9 -0.6 455 Mavi Takim FirstLady_ Kaptan
63.6 62.9 -0.7 Childdevelopment Transfer
79.06 79.5 0 MAKE UP_
63.5 63.7 +0.2 @menekse_kokusu 70.3 69.5 -0.8 @suspushanimcim 70.0 69.7 -0.3 @Tesnim1903 75.1 74.4 -0.7 @askrhpozitif 86.5 85.85 -0.65 Kinoalihatun
85.5 84.35 -1.2 @sudansebep 63.3 62.9 -0.4 555
Sevgili arkadaşlar bu haftanin kazananı Mavi takım olmuştur. Takım kaptanimizFirstLady_ ' yi ve yarışanlarını tebrik ediyorum.
Kırmızı takım ve kaptanini da tebrik ediyorum.
Bireyselde bu haftaKinoalihatun birinci olarak Kırmızı kaptan olmuştur
Kaptanım uygun olduğun bir zamanda kendine mavi kaptan seçip takimlari olusturmanizi rica ederim.
(Listeyi en kısa zamanda belirleyecegim.)
Saracim mesajını okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Sırf tedavisi yüzünden gitmiyorum ümminolojiye yanlış yazmış olabilirimMerhaba kızlar nasılsınızZipzip- kaptanım
fesang ım
Elhan ım
gezegenfeza cım
60kiloyum
pastelfit im
Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Teşekkür ederim kaptanım. Kırmızı takım toplamda 4950 Gr maviş takım 4100 Gr kilo verdi. Bu hafta dikkat ettin mi bilmiyorum. Kişilerin yüzdelik kilolarını hesaplamadim. Hesap konusunda eşimden yardım alıyorum onu pazara gönderince bulduğum toplamı kişi sayısına böldüm ortalama kilo verme yüzdesini buldum. Mavişler bizi solladı geçti.Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Tebrik ediyorum güzel eksiler varmış![]()
Evet bitanem geriye pişmanlık kaldı.Abla yedin mi baklavandan![]()
Canım 9dan sonra yapabilir miyiz müsaitsen? Evde değilim şu anSeçiyorum hazırsanfesang
geçmiş olsun canım. alerji çok sıkıntı. sana önerim: güvenilir bir ye bul ve hacamat ol. karaciğer temizliği yaptır.Merhaba kızlar nasılsınızZipzip- kaptanım
fesang ım
Elhan ım
gezegenfeza cım
60kiloyum
pastelfit im
Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Tamam canımCanım 9dan sonra yapabilir miyiz müsaitsen? Evde değilim şu an