Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masterfit Yarışması 71.Etap26.0502.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Jou Kaptan73.573.0-0.5
@Mina4590.989.9-1
@Lavinia_9871.571.10-0.45
@Mavikus_69.0İzinli-
Cookiie Cookiie 82.9582.10-.85
@Jasminium8462.4562.450
@ozlemon Transfer74.0774.70
@Meryem130685.5-
Elhan Elhan 71.270.5-0.7
Mthn83 Mthn83 81.580.9-0.6
455
Mavi Takim
FirstLady_ FirstLady_ Kaptan63.662.9-0.7
Childdevelopment Childdevelopment Transfer79.0679.50
MAKE UP_ MAKE UP_ 63.563.7+0.2
@menekse_kokusu70.369.5-0.8
@suspushanimcim70.069.7-0.3
@Tesnim190375.174.4-0.7
@askrhpozitif86.585.85-0.65
Kinoalihatun Kinoalihatun 85.584.35-1.2
@sudansebep63.362.9-0.4
555

Sevgili arkadaşlar bu haftanin kazananı Mavi takım olmuştur. Takım kaptanimiz FirstLady_ FirstLady_ ' yi ve yarışanlarını tebrik ediyorum. :KK60:
Kırmızı takım ve kaptanini da tebrik ediyorum. :KK60:
Bireyselde bu hafta Kinoalihatun Kinoalihatun birinci olarak Kırmızı kaptan olmuştur 😍💐
Kaptanım uygun olduğun bir zamanda kendine mavi kaptan seçip takimlari olusturmanizi rica ederim. 💐
(Listeyi en kısa zamanda belirleyecegim.)
Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Tebrik ediyorum güzel eksiler varmış 🥰🥰

Merhaba kızlar nasılsınız Zipzip- Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım gezegenfeza gezegenfeza cım 60kiloyum 60kiloyum pastelfit pastelfit im Cordelia Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım

Bugün yürüyüşe çıkamadim halim yok evde spor yapacağım 20 dk leslie
Screenshot_20230602_173848_Samsung Health.webp

Sabah kahvalti
1 salatalik 1 kase yoğurt
Ara öğün 1 elma
Azıcık çerez sütlü kahve
Öyle yemeği
Küçük boy çiğ köfte dürüm
Ayran akşam 20230602_173637.webp

Balik buğu salata

Merhaba kızlar nasılsınız Zipzip- Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım gezegenfeza gezegenfeza cım 60kiloyum 60kiloyum pastelfit pastelfit im Cordelia Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Saracim mesajını okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Sırf tedavisi yüzünden gitmiyorum ümminolojiye yanlış yazmış olabilirim 🥺 bir iki gün hapşırma burun akıntısıni göze alıyorum. İnşallah derdine çare bulurlar. Tekrar aramıza katılman detecesiz memnun eder. Gel tabi ki kilo vermenin önüne geçersin. ❤️😍

Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Tebrik ediyorum güzel eksiler varmış 🥰🥰
Teşekkür ederim kaptanım. Kırmızı takım toplamda 4950 Gr maviş takım 4100 Gr kilo verdi. Bu hafta dikkat ettin mi bilmiyorum. Kişilerin yüzdelik kilolarını hesaplamadim. Hesap konusunda eşimden yardım alıyorum onu pazara gönderince bulduğum toplamı kişi sayısına böldüm ortalama kilo verme yüzdesini buldum. Mavişler bizi solladı geçti. :KK9:

geçmiş olsun canım. alerji çok sıkıntı. sana önerim: güvenilir bir ye bul ve hacamat ol. karaciğer temizliği yaptır.

Back
X