- 31 Ekim 2013
- 21.475
- 72.172
- 798
- 41
Sen kendini daha iyi tanırsın ama bence ayrıldığın kiloyu beklersen üstüne kilo alma ihtimalin yüksekGünaydın güzel hatunlar
Elhan im nasılsın? İzni bitirmek istiyorum ama okulda öğlenci olmak yeme düzenini bı hayli bozdu artidayim ayrıldığım kiloya inip de geleyim diye bekliyorum ona da inemedim bı turlu ama bugünden itibaren menü ve spor paylaşmaya basliyayim belki daha kolay inerim
Yqrin baslim ozaman hafta gruplara dahil olurumgelmeye çalış canım. buradaki motivasyon güzel
yoğunluğunu inan anlıyorum. ben de kendimi çok zorluyorum. ama bir yerden başlamamız lazım canım. biraz özverili olmamız lazım. yoksa kilolar yerinde durmuyor.Yqrin baslim ozaman hafta gruplara dahil olurum
Hoş geldin canımEki Görüntüle 3256607
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:78.8
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı istegi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:göbeğim gitsin istiyorum qrtik tek derdim göbeğim
Sadece kilo yarısı menü paylaşımı yapacağım simdilik
HoşgeldiiinEki Görüntüle 3256607
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:78.8
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı istegi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:göbeğim gitsin istiyorum qrtik tek derdim göbeğim
Sadece kilo yarısı menü paylaşımı yapacağım simdilik
Çok geçmiş olsun canım yaaa artık nereden dolandırılacağımız belli değilSevgili arkadaşlar H.....b üç yıl önce aldığım telefonum kötü niyetli insanlar tarafından ime numarası klonlanmış. Bana aşağıda mesaj geldi. İletişime gectim . Telefonumu kargo ile göndereceğim pazartesi gerekli işlemler yapılacak. Bu süre zarfında iletişimimizi PC ile yapacağım. Anlık olmasa da arada bir size ulaşmaya çalışacağım bilginiz olsun.
Eki Görüntüle 3256611
Valla durmuyor zorlamadan olmuyor teşekkür ederimyoğunluğunu inan anlıyorum. ben de kendimi çok zorluyorum. ama bir yerden başlamamız lazım canım. biraz özverili olmamız lazım. yoksa kilolar yerinde durmuyor.
Teşekkür ederim hosbulcagima eminim :)Hoş geldin canımKararın hayırlı olsun.
Gerçekten mi bak neler kaybetmişim demekki bu gruptan ayrıldımıcam:)Hoşgeldiiin3 hafta önce benim başlangıç kilomla aynısın ben şimdi 74.7 yim
Çok geçmiş olsun canım yaaa artık nereden dolandırılacağımız belli değil
Kız kaybolma gelYqrin baslim ozaman hafta gruplara dahil olurum
Evet ya resmen nick in hakkını veriyorum yok yok kaybolmicam sende gelmişsin hosgeldin daha güzel senle buralaraKız kaybolma gel
Benimde telefonum klonlandı hemde tamirde çalınabiliyo ama imei atılamıyo dediler çöp oldu telefonum yeni almak zorunda kalmıştımSevgili arkadaşlar H.....b üç yıl önce aldığım telefonum kötü niyetli insanlar tarafından ime numarası klonlanmış. Bana aşağıda mesaj geldi. İletişime gectim . Telefonumu kargo ile göndereceğim pazartesi gerekli işlemler yapılacak. Bu süre zarfında iletişimimizi PC ile yapacağım. Anlık olmasa da arada bir size ulaşmaya çalışacağım bilginiz olsun.
Eki Görüntüle 3256611
Sıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.Hoşgeldiiin3 hafta önce benim başlangıç kilomla aynısın ben şimdi 74.7 yim
Çok geçmiş olsun canım yaaa artık nereden dolandırılacağımız belli değil
Çok acıktımm
Yaa inanamıyorum neler gelmiş başına ne bunlar böyle allah kahretsin insanın durduğu yerde yaşadıklarına bakSıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.
Bir defasında Instagramda güvendiğim bir arkadaştan mesaj geldi. Kadına şiddete dur anketine katıl destek ol diye. Ben saf hemen tıkladım. Sonrası hesabım ellerine geçti. Hesabımı kurtarmak adına benden 500 lira istediler vermedim tabi. Profilimde fotom olduğu için kendimi kanitladim hesabım güncellendi. Bunlar benden intikam almak için numarama ulaştıkları için beni eskort diye kaydetmişler bir yere gün içinde müsait misin diye telefon veya mesajlar gelmeye başladı. Mecburen 15 - 20 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Perişan ettiler beni. Dolandırıcılara yem olmak çok kolay artık ..
SakıııınÇok acıktımm
Küfür , beddua , hakaret yetmiyor bunlara. Yaşaya yaşaya iyi niyetin zararını görüyorsun canım.Yaa inanamıyorum neler gelmiş başına ne bunlar böyle allah kahretsin insanın durduğu yerde yaşadıklarına bak
4 çubuk kraker ve duble boy tük kahvesiyle atlattım babii içtiğim suyunda etkisini es geçmemek lazımSakıııınmiden gurulduyorsa bu iyi bişey planını bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?