Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen kendini daha iyi tanırsın ama bence ayrıldığın kiloyu beklersen üstüne kilo alma ihtimalin yüksek
Bence hemen şu anda başla hatta mümkünse takıma da gir hemen

YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:78.8
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı istegi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:göbeğim gitsin istiyorum qrtik tek derdim göbeğim
Sadece kilo yarısı menü paylaşımı yapacağım simdilik

Sevgili arkadaşlar H.....b üç yıl önce aldığım telefonum kötü niyetli insanlar tarafından ime numarası klonlanmış. Bana aşağıda mesaj geldi. İletişime gectim . Telefonumu kargo ile göndereceğim pazartesi gerekli işlemler yapılacak. Bu süre zarfında iletişimimizi PC ile yapacağım. Anlık olmasa da arada bir size ulaşmaya çalışacağım bilginiz olsun.

Hoş geldin canım Kararın hayırlı olsun.

Hoşgeldiiin 3 hafta önce benim başlangıç kilomla aynısın ben şimdi 74.7 yim
Çok geçmiş olsun canım yaaa artık nereden dolandırılacağımız belli değil

Gerçekten mi bak neler kaybetmişim demekki bu gruptan ayrıldımıcam:)

Benimde telefonum klonlandı hemde tamirde çalınabiliyo ama imei atılamıyo dediler çöp oldu telefonum yeni almak zorunda kalmıştım

Sıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.
Bir defasında Instagramda güvendiğim bir arkadaştan mesaj geldi. Kadına şiddete dur anketine katıl destek ol diye. Ben saf hemen tıkladım. Sonrası hesabım ellerine geçti. Hesabımı kurtarmak adına benden 500 lira istediler vermedim tabi. Profilimde fotom olduğu için kendimi kanitladim hesabım güncellendi. Bunlar benden intikam almak için numarama ulaştıkları için beni eskort diye kaydetmişler bir yere gün içinde müsait misin diye telefon veya mesajlar gelmeye başladı. Mecburen 15 - 20 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Perişan ettiler beni. Dolandırıcılara yem olmak çok kolay artık ..

Yaa inanamıyorum neler gelmiş başına ne bunlar böyle allah kahretsin insanın durduğu yerde yaşadıklarına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…