- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Sabahtan beri ev işleri ile uğraşıyorum.. çok şükür kaçamak yok@J O ULavinia_98 Lonely single girl MAKE UP_ @sudansebep Cookiie menekse_kokusu @Mina45 durumlar nasıl??????
Sağlıklı ve dengeli menüler
Minimum 2 litre su
En az 6bin mümkünse daha fazla adım bekliyorum sizden
Yarın en iyisi kabak detox yapayım yoksa işim yaşOlsun sen yine de dün ve bugünün menüsünü yaz canım
çok şükür iyiyim canım. evet buradayım. ben seni buraya ilk katıldığımda çağırmıştım ama uyamam ve de ders çalışıyorum diye gelmemiştin. şimdi görünce hem şaşırdım hem sevindim.İyiyim sen nasılsınsen de buralarda mısın? Az biraz kilo aldım da kendimi buralarda buldum:)
Afiyet olsun canım. Haşlayarak mi yaptın çig mi?Kızlaaar bu karnabahar kısırı ne güzel bişeymiş bayıldım vallahi
Canım çiğden rendeledim kavrulmuş soğanın içine koyup kavurdumAfiyet olsun canım. Haşlayarak mi yaptın çig mi?
Akşam düğün var yakın arkadaşımın bol bol oynarımBen de pazara gittim geldim ondan çok adım oldu. Olsun evde 20 dk yürümek bile işe yarar. Kaçamak olmadığı için sana alkış
Tarif alabilirimKızlaaar bu karnabahar kısırı ne güzel bişeymiş bayıldım vallahi
Kendime güvenememişim demek ki :) şimdi guzel gidiyorumçok şükür iyiyim canım. evet buradayım. ben seni buraya ilk katıldığımda çağırmıştım ama uyamam ve de ders çalışıyorum diye gelmemiştin. şimdi görünce hem şaşırdım hem sevindim.
Evet sürekli tel taşımak zorunda olmak bana da sıkıcı geliyorAdımımı atamıyorum kaptanım benim kız pek durmuyo arabaya ama leslie mutlaka 30 dk ediyorum
Menüler düzenli devammevde zaten dogru düzgün oturduğum yok telimide cok alamıyorum yanıma
Canım soğanı sarımsağı yağda kavur salça ekleyip onu da kavur isteğe göre biber salçası da koyabilirsin. Sonra karnabaharı yıkayıp rendele kavurduğun soğanın içine koy. Biraz da öyle kavrulacak karnabahar hemen pişiyor zaten bi 10-15 dakika yeterli. İçine tuz ve baharatları koy. Limon kimyon ve sumak gibi. En son da yeşilliği ekleTarif alabilirim
Afiyet olsun canımm
Dün gece geç saatte yedim canımCanım afiyet olsun ama açıkçası bana az geldi. Sağlığın etkilenmesin
Birgün denerim. Karnıbaharı küçük küçük doğrayı soğansız salçasız baharatla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurtla yapıyorum bazen öyle de çok güzel oluyorCanım soğanı sarımsağı yağda kavur salça ekleyip onu da kavur isteğe göre biber salçası da koyabilirsin. Sonra karnabaharı yıkayıp rendele kavurduğun soğanın içine koy. Biraz da öyle kavrulacak karnabahar hemen pişiyor zaten bi 10-15 dakika yeterli. İçine tuz ve baharatları koy. Limon kimyon ve sumak gibi. En son da yeşilliği eklemüthiş bir kısır oldu Eki Görüntüle 3256733
Afiyet olsun canımmmenü harika
Tamam canım afiyet olsun tekrardanDün gece geç saatte yedim canımO yüzden bugünü az tutmak istedim normalde böyle yemem
10 bin zor ama tamamlıcam kaptanım@J O ULavinia_98 Lonely single girl MAKE UP_ @sudansebep Cookiie menekse_kokusu @Mina45 durumlar nasıl??????
Sağlıklı ve dengeli menüler
Minimum 2 litre su
En az 6bin mümkünse daha fazla adım bekliyorum sizden
Teşekkür ederim canımCanım çiğden rendeledim kavrulmuş soğanın içine koyup kavurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?