Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

P
Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Ilac kullanıyor musun belki bir psikoloğa görünmenin gerek ilaçlar ise yarıyor psikolog dair bilim dalı dahiliye gibi onada uğramayı ihmal etmeyelim kizlar lütfen bendehaziran sonu gibi gideceğim

Evet canım ben de öyle bir şey okudum. Vücut kendini korumaya alıyormuş benim de regl falan birleşince kilo veremedim hele bu haftayı da böyle geçirdim bakalım ama pes etmiyorum sağlıklı öğünler hazırlamaya devam

Kızlar kimler burda bende bir saatir kalp çarpıntısı var ıkı yıl önce doktora gittiö hersey yolun da dedi bir sıkıntı yoktu bu arada anksiyete de var bende ama. Beni rahatsız etti ya endişelendim
Geçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz daha,

Kolay kolay temizleyemiyoruz zihni, sıkıntı orada kuzum
Aklıma bir fıkra geldi mesajını okuyunca.
Teyzem bir şekilde enfeksiyon kapmış. Kadın doğumcu ona bir krem verir. Geceleri uyumadan rahminin ağzına sür demiş. Bir hafta sonra bu sefer eşiyle beraber gelmiş teyzecik. Bil bakalım nolmuş

Aldım Elhan ya insan önce bı inanamiyor ama oldu öyle şeyler
Canın sağ olsun bitanem. Almasını bilen vermesini de bilir. Ufak dokunuşlarla çıpçıtır bir kız olmak hayal değil ki
Kordişim aldı, Zipzip- im aldı, Fesangım aldı, sen aldın ben aldım bu pastelfit im niye almadı

Günaydın
Afiyet olsun
Hayırlı akşamlar bugünkü menüm 2 lt su
afiyet olsun
Günaydın kizlarrr
Günaydın
Cordelia hazirmisin yumurtami aldım
Hazırım muz alacağım.
Afiyet olsun

Afiyet olsun
Günaydın kızlar
Günaydın
Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın

Alsaydı gelir miydi? Acaba pastelfit duası mı yapsak kilo alsın diye

Günaydın

Afiyet olsun

afiyet olsun

Günaydın

Hazırım muz alacağım.

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Günaydın

Günaydın
Kordişim bugün ben de yumurtacıyım. Hafta boyunca kabızlık vardı. Muz yerine dünden patlıcan közledim onu koyacağım.
Güzel sonuçlar alma umuduyla

Alsaydı gelir miydi? Acaba pastelfit duası mı yapsak kilo alsın diye
Beni hep atlatıyor ne zaman yazsam az işim var onu halledeyim geleceğim diyor. Sonra bir gün ağzından kaçırdı. Kilo almadım ondan gelmiyorum diye. En son 57 kiloydu. Biraz daha bekleyeceğim gelmezse kordişim etkili bir dua bulup kilo alması için bir şeyler düşüneceğim. ayıp yani arkadaşların bir şekilde almış sen nasıl almazsın

Süper
Kızlar nasılsınız? Ben de aranıza katılmak istiyorum ama başvuru formu vs var hala o şekilde yapıyor musunuz? Yoksa yediğimi içtiğimi günlük buraya yazsam yeter mi
Hoşgeldin iyiyiz. İlk sayfada form var tanışalım canım. Menüleri paylaşarak başlarsın yarışmamız var istersen katılabilirsin.
Kordişim bugün ben de yumurtacıyım. Hafta boyunca kabızlık vardı. Muz yerine dünden patlıcan közledim onu koyacağım.
Güzel sonuçlar alma umuduyla
İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…