Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

TMam canımm ne zaman müsait olursan bana bir saat ver burda olayım

Sabah uyanınca 2 bardak büyüklüğünde su bardağı su

09.00
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin domates salatalık
Yeşil çay

12.00
Öğlen 1 kase yoğurt

15.00
Ara Yeşil çay

19.00
Yeşillik zeytinyağılı salata
1 kase çorba
3 4 yk makarna
Yoğurt

2 lt su

Elhan Cordelia

Sabah 10.00
Omlet
Peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek

Öğle 13.00
2 dilim t.b ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran

15.30
2 ceviz
1 avuç kiraz

19.00
6 y.k taze fasülye
Avuç içi büyüklüğünde 2 adet haşlanmış tavuk gögsü
3 y.k pilav
Çoban salatası

2 litre su içildi geceye kadar yarım litre daha içerim

6.000adım

Elhan

Çok güzel bir menü
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım Makarnaya akşam öğününde seçmeme taraftarıyım korkuyorum çünkü inşallah bir şey yapmaz kuzum.

Leslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdı
Yoruyor ama sikilastiriyor düzenli yaparsak canım,aslında düzenli yapabilmek hepsi işe yarayacak
Ayy üzüyor demişlerdi de bı kere de ben kesmiştim azxik ucundan
Master fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.
Vuhuuu çok isteklisin bayaaan
Ne güzel de yazmışsın,hep bu son deyip düşüyoruz o bataklığa aslında onun son olmadığını da ne güzel biliyoeuz
Bebitolar ben 2 gün yoğum pazartesi görüşürüz kısmetse bidee kızım yarın yks sınavına giricek dua edin güzel bi puan tuttursun çok heyecanlıyım herkese iyi akşamlar seviyorum sizi
Başarılar diliyorum,umarım gonlundeki ünite hayirlisiyla yerlesirBen de yarın ilk kez ÖSYM sınavında görev alacağım kuralları çok sert her şey dk dk planlı gerildim Elhan ablacım yarın saatle göremediğimiz için günün büyük bölümü saatsiz olacağım bugünün adımını yarına mi saysak

Çok güzel bir menü
Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim
4 sene önce doğum yaptıktan 6 ay sonra diyetisyene gitmiştim 2 ayda 12 kilo vermiştim listeleri atmamıştım birgün lazım olur diye ordan esinleniyorum

Bakalım aynı listelerle bu sefer ne kadar kilo vercem merak ediyorum

Canım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim.

Çok güzel. İnşallah daha çok verirsin canım.

Ellerine sağlık ablacım
Canım yarın benden izinlisin. Kolay gelsin sorunsuz güzel bir görev gecirmeni dilerim.
Canım canım canım teşekkür ederim ama tamamlayamasam da atanrim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…