Hatırlatayım diyordum gelmiş bileADINIZ: SİBEL
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:1.58 cm
KİLONUZ: yarın tartı fotosunu atayim
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum ve emzirme sureci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı olmak ve daha rahat hareket etmek kısacası kendim için istiyorum.
Daha önceleri yürüyüş zorunluydu çünkü spor bakanımız vardı. Şimdi takım kaptanlarinin isteğine bırakıldı.Belirli kuralları var mı? İlk sayfayı okudum ama sonradan eklenen birşeyler var mı?
Masterfit Yarışması 83. Etap | 08.09 | 11.09 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 68.55 | |||
| 67.9 | |||
| 95.9 | |||
| 69.4 | |||
| 63.4 | |||
| 72.8 | |||
1 1artiikizanasi | 83.5 | |||
Mavi Takim | ||||
| 102.8 | |||
| 76.85 | |||
| 73.9 | |||
| 78.1 | |||
| 81.8 | |||
| 72.4 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
@
| 86.8 | |||
| 79.05 | |||
| 66.4 | |||
| 92.6 | |||
| 90.75 | |||
F fischer | 77.4 | |||
B Beklenen2 | 78.5 | |||
|
Memnun oldum hocam . Darısı bizlere inşallah. Alnımızın akıyla bizde emekli olduğumuz günleri görürüz.Hatırlatayım diyordum gelmiş bile
Tanıştığımıza memnun oldum Sibel öğretmenim. Grubumuzda bayağı öğretmen var. Hatta öğretmenler odasına döndük diyen bir arkadaşımız varMthn83 tatlım nüfus artıyor
Bir yıllık, çicegi burnunda emekli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim ben de.
Tamamdır hocam.Daha önceleri yürüyüş zorunluydu çünkü spor bakanımız vardı. Şimdi takım kaptanlarinin isteğine bırakıldı.
Kendi çocukların öğrencilerin derken hayat telaşı yılları çabuk bitiriyor Sibel hocam inşallah sağlıkla ulasmani dilerim.Memnun oldum hocam . Darısı bizlere inşallah. Alnımızın akıyla bizde emekli olduğumuz günleri görürüz.
Tamamdır hocam.
Yaparsinn bizimle olduğun süreceeİnşallah bende bir inerim pir inerim.
Pikniğe gittik bugün dün bahsetmiştim ya giremedim telefonun sarj yerinde sıkıntı oluştu onu yaptrdim çocukların arkasına toplayıp kosturacgim diye giremedim buraya simdi fırsatım oldu kuzum ekmek tüketmeden et yedim patlıcan salatası çoban salatası ile 1 bardak kola içtim ama puh bana
Heeee 1 koladan ne olurrr amaa yarın lavim seni geçerse yandınnnPikniğe gittik bugün dün bahsetmiştim ya giremedim telefonun sarj yerinde sıkıntı oluştu onu yaptrdim çocukların arkasına toplayıp kosturacgim diye giremedim buraya simdi fırsatım oldu kuzum ekmek tüketmeden et yedim patlıcan salatası çoban salatası ile 1 bardak kola içtim ama puh banaböle kaptan düşman basina tarımına bozulması tuttu eşim simdi pil mil al.aya gitti dedim git Bi çaresine bak ben kaptanim bu hafta tartı lazım bana ogrene bildin mi kaptanlığı dedi geçen devrettim dedim ya
AminAyyyy yazıları okuyunca kendi problemlemim gibi hissettim bizde evlat dan yaşadık bu tür sorunları Allah güç kuvvet ve sabır versin her şey yoluna giriyor merak etme hep.oyle kalacak gibi geliyor ama bi şekilde yoluna giriyor hiç merak etmeLonely single girl
Heeeeyy ben geldim benide alın aranıza. Yarım kilo aldık tutuştum daha fazla almadan eritin beni:))
Ben hiç şeker kullanmıyorum canim. Kırk yılda bir bir bardak kola içerim ama karbonhidrat aldığım zaman kilo vermem duruyor üstüne alıyorum. Şekersiz günler tek başına yeterli olmuyor.Hatta çubuk tarçın bile aldım benim sevdiğim bi avukat abim şeker hastasıydi öyle içiyordu
Ama ben cesaret edemiyorum bi edebilsem :)
Şekersiz iç kız ben 13 senedir şekersiz içerimEvet yarın pazartesi şekersiz 1 hafta geçirebilmek yapabilir kıyım sizce cesaret edemiyorum çaysız duramam gibi geliyor
Gitti güzelim blsEfenin_Annesi kaptanim Bls arkadaşimizi Mavi takıma alıyorum uygun mudur?
Blscim yarın sabah tartı bildirimi yapmayı unutma
Afiyet olsun canımLavinia_98 Elhan
Açkarna; 1 bardak zeytinyağlı sirkeli su(1 y.k sirke 1t.k zeytinyağ)
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 küp domates
5 küp salatalık
2 zeytin
2 çatal patates kızartma
1 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
12.30
Tarçınlı türk kahve
17.30
1 tabak kabak yemeği
1yumurta ile menemen (iyice tok tutsun diye)
1.5 Uno sekersiz ekmek
Yatmadan belki yoğurt kürü
3litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?