Çiğköfte birsey yapmaz gerçii dürümsüz yemişsin marulla yeseydin enazından kuzum iyi giderdi düzensiz oldu kahvaltıyada hicbirsey yememissin nasil durdun öyleCan kuşum dün netim bitti evd3 degildim
Bugün sbah bir kase yoğurt
Ara biraz balık kraker
Akşam çiğ köfte bir porsiyon
Yeşil çay
Ama üzgünüm sanki kötu olck yarın
Canım hiç bişey istemedi sabah yoğurt dışında akşama iştah açıldı ama aynadan bakıyorum aynıyım sanki hiç vermiş gibi durmuyor umÇiğköfte birsey yapmaz gerçii dürümsüz yemişsin marulla yeseydin enazından kuzum iyi giderdi düzensiz oldu kahvaltıyada hicbirsey yememissin nasil durdun öylesabahları düzenli yemeyince akşamalrı böyle sapıtıyoruzz genelde
Işte asıl yememek değil sebze yiyerek vermek amaç cano yemiyerek verebilsek keşkee bazen olmuyo öyleCanım hiç bişey istemedi sabah yoğurt dışında akşama iştah açıldı ama aynadan bakıyorum aynıyım sanki hiç vermiş gibi durmuyor um
afiyet olsun canımm
Teşekkürler kızlarAfiyet olsun canım
Zebze hiç sevmiyorum ama yediğim hafta gitit baya kilomdan az önce spır yaptım biraz 100 ip atlama 10 dakıka tempolu koşuIşte asıl yememek değil sebze yiyerek vermek amaç cano yemiyerek verebilsek keşkee bazen olmuyo öyle
Beni hiç görme zatennJou kız senin menün nerdeee
Vallaha helal sana kizZebze hiç sevmiyorum ama yediğim hafta gitit baya kilomdan az önce spır yaptım biraz 100 ip atlama 10 dakıka tempolu koşu
Beni hiç görme zatenn
Seni etiketlememişim bebeğimmHer bildirimde bakdım halbuki amaaaannnn
Bende anksiyete var çok spor yapamıyorum itıraf edeyim kalbim durur ölürüm diyeVallaha helal sana kiz
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Geldim canım 2 gündür yoğundum sanırım yarından itibaren diyet moduna gireceğim çünkü Allah ne verdiyse yedim misafirim de vardı dün eşim de evde olunca maalesef modumu yakalayamadım@1artiikizanasi
TemelinSafinazi
uzun süredir sizi göremiyorum, mavi takimdasiniz, menulerinizi iki günlük yazabilirsiniz.
Seni etiketlememişim bebeğimm
Açkarna;limonlu sirkeli su
12.00
2 yumurtalı omlet
domates
salatalık
3 zeytin
2 dilim çavdar
Şekersiz çay
12.30
1büyük fincan filtre kahve
17.00
Yarım ekmekten daha küçük cavdar ekmekle kaşarlı tost
4 zeytin 3 sarı biber
Tabii tostumu daha az yemiş oldumkii kızım tostuma ele geçirdii hadi hayırlısıbu gidişle aç bırakır beni bu
3litre su(bitti bile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?