- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Iste içindeki hırslı kadını uyandirdik merve sen hazırsın yarin bekliyoruzHoşbuldum teşekkür ederim
Hoşbuldum fulyacim nasılsın görüşmeyeli
Merhabalar hoşbuldum
Merhaba hoşbuldum yarın tartı fotoğrafi atarım inşallah duellolari severim
Çok haklısın abla bugün biraz yogundum cocuklari okula getir götür ordan al kurslara götür birde yarın misafirim var ona hazırlık yaptım şuan ayaklarım bende değil sanki20 Bin adımı görmüşüm
Jouuumdaaa joooummmAbboovvvvvvv kızlar olunca vallahaa işin var hahaha bide diyorum inşaallahh 2 ci bebede kızım olur
Vallahii beni kapıyolardı benden encok sen hırslı çıkınca buhafta seni kaptılar
Hahahaha canımm yaasen hedefine ulaş baakk ne kutlama yapicum sağaa
Harika canım. Ben de yapabilirim hissini yaşıyoruz.Elhan caniiimmm kaptanım resimli menü bildirimleri fikri nasıl sence
Ben olduğum sürece kolay kolay pess edemezsinn hazır başlamışkennnJouuumdaaa joooummm
Devam etmem lazım pes etmicim
Iyi geceler bende uyuyooreeePrenseslerimmmm iyyiiii gecelerrrrr diliyorum ben müsaadenizle uyuyacağım Allaha emanet olun yarın sabah görüşürüz inşallah
Afiyet olsunBen dünkü menumu yazmamışım
13:00
Kirmizi biberli omlet
2 dilim peynir
17:00 (misafirlikteydim)
3 kasik patatesli salatası
2 kasik makarna salatası
Avuç içi kadar börek
1 küçük dilim gelin pastası
19:30
3 dilim kavun
10 adet üzüm
Elhan sibel_84 Lavinia_98
Benim menüm kötu birazBugünkü menüm:
11:00
Kabaklı, maydanozlu, peynirli omlet
1 bardak kefir
15:00
2 ceviz, 10 fındık, 1 bardak kefir
18:00
1 tabak patlıcan yemeği
Birazdan kahve içeceğim, yanında elma yerim.
Elhan sibel_84 Lavinia_98
Beş yıldızlı oteldeyim tatlım fabrikadan beter dermişimCanım sen fabrikadamı çalışıyorsun eşimden bilirim böyle mesaileride oyuzden sordum
Canim 100 gram farkla kaptırdık karşı takimaBundan sonra düşmanımkorusaydı kilosunu gitmeyeydiii
Cok guzel ödem attırır bu menü.
Afiyet olsunEki Görüntüle 3307136 Eki Görüntüle 3307133 kahvaltım ve akşam yemegim bu şekilde sabah kahve ve kayısı çayı ara öğünde 5 fındık varyazmaya üşendim sibel_84 Elhan
Muhakkak gel, burası en etkili kilo verme yeri, ben de kendim yapabilirim diye aylarca bekledim, boşuna beklemişimKızlar beni de alın aranıza tutun bırakmayınben bunu tek başıma yapamayacağım belli gelin tanışalım buranın eskilerindenim adım Merve 3 kızım var 8,5 ve 1 yaşında en son 90 kiloydum 170 boyundayım kilo vermeye başladıgim zaman güzel kilo veriyorum lakin baslama evresi benim zorlandığım nokta
Afiyet olsun
Maşallah, azmine bayılıyorumBanada iyi geldi cnm arkadasimmm saol teşekkür ederim
Merhabamerveeee hosgeldiinnn 101kg ile karsindayim bana rakip olmak istersen yarın sabah hemen başlaman için yeterli Bi sebep olabilir hadi var mısın benimle rakip düelloya yarın başla cumaya bana eksiler le gel gruba katil sen istersen yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?