Motivasyon kaynağım aydınlıklar içinde ol e miBizede Bi güno olmasin tamam tamam hiihhhhh
Evde 2 wc varr hangisi yakınsa banaEvde lavabo yollarının aşınmasına sebeb olacak hatunYerim seni
Yaaaa nasılda biliyor gönül yapmayınız bakk hemencecik eridimmMotivasyon kaynağım aydınlıklar içinde ol e mi
Geçen hafta hiç geçmek bilmedi sensiz
Canimm benim bende iyiki tanımişım seniii hedefine ulaşana kadar yaninda olacağımmHadi bismillah diyelim
Sen benim en güzel motivasyon kaynağımsın bana olan inancınla daha da çok azimlenip hevesle ve sıkılmadan bkmadan devam ediyorum bu sürece iyi ki tanımışım cnm jooouummm
Canimmm kaptaniiimm bu hafta ayırdılar bizi ama olsun bilirim ki vermiş olduğum kg lira seviniyorsun cansin
Günoooooo aşk kadin
Günaydın yeni taze kaptaniçemmm
Benimdeeee
Günaydiiinnn ablacim
Utan kürcü kadın
Dun aksam yemeği sayesinde bide ondan önce maydanozu içince sanırım.bi atmışızDemek guzel attı haaa bide şimdi maydanoz smoothiemi içeceksin hemen yapicam
Haftaya 59kg Mu görecez simdi joouuuuCanimm benim bende iyiki tanımişım seniii hedefine ulaşana kadar yaninda olacağımmbak göreceksin iyiki pes etmedim diyeceksin
Dun aksam yemeği sayesinde bide ondan önce maydanozu içince sanırım.bi atmışızdün sabah içmeyi unutmuştum ama bugün kociş gelene kadar içtim sirkeli suyuda içtim yarımsaat sonra kahvaltımı ettim gözüm canlandı
Hepimiz şımaralım o zaman çıtırım hak ediyoruz çünküBir cumlesiyle gonle huzur veren kadın 7/24 şimarsin bence
Yok kizzzz 59za yolum çookk 66 dayım şuanHaftaya 59kg Mu görecez simdi joouuuu
Eyvah eyvahhh iç savaş çıkacak az kaldıBizede Bi güno olmasin tamam tamam hiihhhhh
Sorma ekürimEyvah eyvahhh iç savaş çıkacak az kaldı
Sıcak çikolata gibi eritirim benYaaaa nasılda biliyor gönül yapmayınız bakk hemencecik eridimmsizleri bırakmam bensiz üzülmeyin yeter kii
Sagol canimAfiyet olsun canımGeçmiş olsun.
Bende yapacam sus
Bu hırsla 2 haftaya 59 olur benim joouuumYok kizzzz 59za yolum çookk 66 dayım şuancuma ya 65 olurum
Saolasin cnm bnmKızlaarrrr mevlid kandiliniz mübarek olsunn
Hanım ablacım öyle oluyordu vallahi elhanim kaptanım toparladiEyvah eyvahhh iç savaş çıkacak az kaldı
Sıcak çikolata gibi eritirim ben
İnşallah kuzucum yaPuzzle gibi olduk , birinin eksikliği hemen belli ediyor.
Günaydın kuzum AminGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
İlk günden kaytarma yapma misafir geliyor diye yemeklerine dikkat et müsait olunca bildirim yap yediğin ictiklerinin fotoğrafla atBugün misafirim var sesim cikmayabilirmotoru taktım harıl haril çalışıyorum akşama uzun uzungelirim inşallah
SustummmBende yapacam sus
Bu hırsla 2 haftaya 59 olur benim joouuum
Saolasin cnm bnm
Hanım ablacım öyle oluyordu vallahi elhanim kaptanım toparladi
Günaydın kuzum Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?